• LID WORDEN?

  WEBSHOP

 • Komend weekend het aftrapweekend van de campagne "Ben Sportief en Toon Respect" bij v.v. Bavel

  18 sep 2019
  |
  • 0
 • In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 vindt op onze vereniging het aftrapweekend van de campagne "Ben Sportief en Toon Respect" i.h.k.v. Positief Voetbalklimaat Breda plaats. 

  Deze campagne is een initiatief van alle Bredase voetbalverenigingen, waarmee we ons gezamenlijk inzetten voor sportiviteit en respect op en rond de voetbalvelden. Tijdens het aftrapweekend staan we hierbij stil en vinden er rondom de wedstrijden diverse activiteiten plaats in het teken van sportiviteit en respect. Hieronder worden een paar activiteiten uitgelicht:  

  Welkom op ons sportpark 

  Alle bezoekers worden welkom geheten op ons sportpark en ontvangen informatie over het project Positief voetbalklimaat Breda bij onze stand. We willen jullie als leden en/of ouders van leden vragen om speciale aandacht te hebben voor de ontvangst van de tegenstander.   

  Voor de wedstrijd/aftrap 

  We vragen de spelers, trainers, coaches, leiders, grensrechters en scheidsrechter om 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd allemaal in de middencirkel (in het midden op half veld) te verzamelen. Daar zal iedereen mee doen aan het gebruikelijke handen schudden en elkaar een sportieve wedstrijd toe wensen. Aan één van de ouders / supporters wordt gevraagd om een foto te maken van de twee teams, begeleiders en scheidsrechter samen. 

  Na de wedstrijd 

  Na afloop van de wedstrijd (penalty schieten) c.q. na het douchen worden handen geschud en worden de teams (zowel thuisteam als tegenstander) verzocht om in de kantine gezamenlijk aan 1 tafel plaats te nemen en krijgen zij een frisdrankje aangeboden om de wedstrijd gezamenlijk af te sluiten. 

  Word ook ambassadeur van Positief Voetbalklimaat Breda 

  Vindt u het ook belangrijk dat uw zoon of dochter met plezier voetbalt bij onze vereniging? Wilt u zich ook inzetten voor een Positief Voetbalklimaat in Breda? Wellicht kunt u ons meehelpen en iets voor de vereniging betekenen. Wilt u hier meer informatie over? Geef het aan bij onze stand tijdens het aftrapweekend of neem contact op met de commissie Vrijwilligers, Sportiviteit & Respect (vrijwilligers@vvbavel.nl)

  Wij hopen op uw positieve aanwezigheid bij het aftrapweekend op zaterdag 21 en/of zondag 22 september om gezamenlijk van een respectvol en sportief voetbalweekend te kunnen genieten!  

  Met sportieve groet, 

  Namens het bestuur en de commissie S&R  van voetbalvereniging v.v. Bavel, 

  Lizet van Engelen, Ad van Gils, Ronald Koszczol, Roeland Verbeet

   

  ps. meer informatie over deze campagne vind je in hier!