• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Kerstzaalvoetbal toernooi Jeugd - schrijf je nog snel even in! 🎅🏻🎄

  3 dec 2023
  |
  • 0
 • Laatste update:

  Inschrijven is nog mogelijk tot en met zaterdag 8 december a.s. 
  Inschrijfformulier + inschrijfgeld van 4 euro graag in envelop in de brievenbus stoppen op onderstaand adres.
  Pater Verschurenstraat 4 in Bavel. Na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk. 

  ___________________

  Ook dit jaar zal ons jaarlijkse kerst-zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd weer plaats vinden en wel op woensdag 27 december in sporthal “de Huif”. 

  Aan dit toernooi kunnen alle jeugdleden deelnemen t/m JO15. De leeftijdsgroepen worden per tijdsblok ingedeeld. De definitieve indeling van de dag zal gemaakt worden wanneer alle inschrijvingen binnen zijn.

  Het inschrijfgeld voor dit zaalvoetbaltoernooi bedraagt 4 euro per persoon. Zonder inschrijfgeld is het formulier niet geldig. 

  Langs deze weg ook een oproep aan ouders of oudere jeugdleden om zich op te geven als leider voor een team tijdens dit zaalvoetbaltoernooi. De indeling van de teams en wedstrijdschema’s komen t.z.t. op de website te staan.  

  Inschrijven kan op: Zaterdag 4 of zaterdag 11 november van 11.00 tot 13.00 uur in de bestuurskamer van v.v. Bavel. Klik op onderstaande knop om het inschrijfformulier te downloaden. 

  Het zou leuk zijn om weer veel jeugdleden op dit toernooi te mogen begroeten. Uiteraard zijn toeschouwers op deze dag ook van harte welkom.

  Namens de organisatie
  Hans Schaerlaeckens

  Inschrijfformulier