WEBSHOP

• Kerst-zaalvoetbaltoernooi senioren en JO19 - JO17

5 dec 2019
  • Op ‘derde Kerstdag’ (vrijdag 27 december) wordt, zoals ieder jaar, het v.v. Bavel zaalvoetbal toernooi weer gespeeld in De Huif.

Overdag speelt de jeugd tot en met JO-15/1 haar wedstrijden. De jeugd wordt door de club na aanmelding in teams ingedeeld, de inschrijving hiervoor is reeds geweest. De teamindelingen worden in de week voor kerst bekend gemaakt.

Vanaf 19.15u is de oudere jeugd (vanaf JO-17) en de senioren (dames/heren) van harte welkom. Zij stellen zelf hun team samen. Daar mogen natuurlijk ook ouders, trainers, coaches, EMC leden of Carnavals-verenigingen aan mee doen! Een team bestaat uit 4 veldspelers en een keeper. Dus zorg dat je een team bij elkaar vindt en meld je snel aan.

Inschrijven voor dit gezellige toernooi kan via robroelands@hotmail.com of door een app te sturen naar 06-29334640.

Vanwege het opstellen van het programma graag uiterlijk donderdag 26 december (2e kerstdag) voor 10.00u inschrijven.

We maken er samen weer een gezellige en sportieve dag van!