• Kantine tijdelijk weer open vanaf 2 juli

30 jun 2020
  • Dankzij de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen mogen de sportkantines weer open vanaf 1 juli. De kantine van onze club gaat op donderdagavond 2 juli weer open. We maken echter alleen gebruik van het terras. Vanuit daar worden de consumpties ook uitgegeven.

De kantine zal tijdelijk open zijn op donderdagavond (2 en 9 juli) vrijdagavond (3 en 10 juli) en zaterdag (4 en 11 juli).

Openingstijden;

Donderdagavond vanaf 19:00 tot 0.00.
    Vrijdagavond vanaf 19:00 tot 0.00.
    Zaterdag vanaf 12:00 tot 20.00.

Het barpersoneel kan altijd besluiten eerder af te sluiten.
    Het terras is op de overige dagen niet geopend.

Een mooi moment om na een hele lange tijd van sluiting weer even open te kunnen gaan.

We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Dus;

- Je blijft thuis bij verkoudheidsklachten en/of koorts en laat je zo snel mogelijk testen.
    - Je houdt 1,5 meter afstand.
    - Je handen desinfecteren bij aankomst én vertrek.
    - Er zijn looproutes op het complex.
    - Gebruik van papieren handdoekjes in de toiletten.
    - Je bent verplicht plaats te nemen op een stoel op het terras, deze mag niet verplaatst worden.
    - Per gezelschap komt er steeds 1 persoon naar de bar om een bestelling te plaatsen, per pin af te rekenen en mee te nemen naar de tafel.
    - Alle dranken worden geserveerd in flesjes.

De personen achter de bar zijn tevens corona-coördinator. Heb je opmerkingen, vragen of tips? Laat het hen weten.
    Houd rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte. Samen maken we de club, dus samen houden we elkaar ook gezond.

Iedereen (lid of geen lid) is uiteraard van harte welkom!