• JO7-01 najaarskampioen!

11 dec 2018
  • JO7-01 speelde op zaterdag 8 december de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. De jongens zijn in seizoen 2017-2018 al samen gestart met competitie spelen, dus vormen inmiddels een hecht team. Een jaar ouder en met de nodige wedstrijdervaring op zak startten ze in september vol enthousiasme aan de nieuwe competitie. Dit jaar spelen we op een kleiner veld en wordt er 4 tegen 4 gespeeld. Hier waren ze snel aan gewend. Uiterst energiek en fanatiek betreden Boaz, Julius, Jurre, Lennox, Luuk en Niek elke week weer het veld. Mede door het kleine speelveld werden er dit jaar flink meer doelpunten gescoord, dus de wedstrijden waren nooit saai. De mannen bleven de hele competitie ongeslagen met een forse voorsprong op de andere teams. De standen worden bij deze leeftijdscategorie bewust nog niet bijgehouden, maar de coach had ze toch maar even opgevraagd: het doelsaldo is uitgekomen op zo’n 120 doelpunten voor en 20 doelpunten tegen. Van het kampioenschap waren we voor de laatste competitiedag dus al zeker. Niet alle spelers hadden door dat de najaarscompetitie eindigde en dat zij daarmee kampioen zouden worden. Dat was eigenlijk des te leuker. Na de laatste gewonnen wedstrijd hebben we de mannen verrast op een heus kampioensfeest, met speech van Ad, certificaat van de club en uiteraard friet met snacks. En de coach had nog een laatste grote verrassing: een mooie trofee. De mannen hebben genoten en alweer reuze zin in de voorjaarscompetitie!