• Jim Verhaart verlengt zijn contract bij VR1

  1 apr 2022
  |
  • 0
 • V.v. Bavel en Jim Verhaart gaan nog minimaal één jaar met elkaar door. Jim heeft zich afgelopen seizoenen vol overgave ingezet voor onze vrouwenafdeling en zal dat blijven doen. Zowel v.v. Bavel als Jim is dan ook erg blij dat het contract verlengd is. Na de zomerstop zal hij aan zijn derde seizoen bij onze club beginnen.

  Het bestuur van v.v. Bavel is blij met de contractverlenging omdat Jim zich altijd vol overgave voor de vrouwen ingezet heeft en de hele selectie naar een hoger niveau getild heeft. Daarbij wil v.v. Bavel ook de komende jaren een rol van betekenis blijven spelen in de hoofdklasse en een uithangbord voor vrouwenvoetbal in de regio Breda zijn.

  Coördinator van de v.v. Bavel-vrouwenselectie Myrthe van Boxel laat weten dat de geluiden uit de spelersgroep louter positief waren: ,,Hij heeft een echt team weten te smeden dat voor elkaar wil vechten en vuile meters maakt. Bovendien staat hij boven de groep wanneer het nodig is en tussen de groep wanneer het kan.”

  Ook Jim zelf is verheugd met zijn contractverlenging: ,,Als je in elkaar gelooft is er heel veel mogelijk. Een team dat effectief samenwerkt en voor elkaar wil strijden werkt als een eenheid. Dat is mooi om te zien en te ervaren. Zolang het vertrouwen in elkaar er is zie ik mijzelf hier nog wel een tijd trainer zijn.”