WEBSHOP

• Jeugdleden gezocht!

20 mei 2020
  • Bij v.v. Bavel zijn we altijd op zoek naar jongens en meisjes die graag tegen een balletje trappen! Lijkt het jou leuk om te komen voetballen in een vriendenteam of kies je wat meer voor de prestatie, kom dan eens een proeftraining doen of meld je direct aan als lid bij de club!

Specifiek voor de doelgroep meisjes tot en met 14 en voor de jongens tot met 13 jaar kunnen we voor komend seizoen nog wat versterking gebruiken. Maar ook in andere leeftijdscategorieën is er altijd plek voor jou.

Ook in deze lastige tijd weten we bij v.v. Bavel toch de trainingen te organiseren! Kom gerust eens kijken en maak kennis met onze gezellige dorpsclub!

Je kunt je aanmelden via communicatie@vvbavel.nl of kom met een vriendje of vriendinnetje mee. Zien we jou binnenkort op het voetbalveld?

v.v. Bavel heeft ruim 1000 leden, beschikt over vier voetbalvelden, een extra trainingsveld en heeft een gezellige kantine. Het is de grootste vereniging van het dorp waar sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. We hebben zowel prestatie- als vrienden teams. Je bent van harte welkom op sportpark De Roosberg!

Meer informatie of aanmelden voor een proeftraining