• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Jaarlijkse visdag 2024

  2 mei 2024
  |
  • 0
 • Hallo sportvrienden en vriendinnen,
   
  Jarenlang is er een visdag v.v. Bavel. Waarschijnlijk weleens van gehoord, maar nog niets van gelezen op onze clubsite.
   
  De visdag 2024 wordt mogelijk gehouden op zaterdag 12 oktober.
  's Morgens wordt je om 6:30 uur in de kantine van v.v. Bavel ontvangen met een heerlijk bakje koffie en worstenbroodje. Om 7:00 uur (stipt) vertrekt de bus richting de haven van Den Osse. Daar gaan we aan boord op de Henrik H (?). Aan het einde van de visdag zijn we weer rond 17:30 uur terug in Bavel.
   
  Op de boot kun je een hengel voor 10 euro huren en een pakketje aas kost 11 euro. De kosten voor de boot en bus zijn bij deelname van minimaal 30 deelnemers ergens tegen de 50 euro. Betaling (bus en boot) gebeurt vooraf aan de visdag via een tikkie. De betaling voor (eventuele) hengelhuur en aas, doe je bij de schipper op de boot zelf. Op de boot kun je heerlijk eten tussen de middag en wil je kaarten die dag, dat kan natuurlijk ook.
   
  Aanmelden doe je door je naam en (mobiele) telefoonnummer door te geven aan Adriaan Huijskens 06-13106117 of via janus.huijskens@gmail.com Je wordt dan opgenomen in de vv Bavel visdag 2024 whatsappgroep, die gebruikt wordt voor de verdere communicatie. Meld je aan vóór 20 mei aanstaande. 
   
  Met vriendelijke visgroeten, Bob Roovers en Adriaan Huijskens