Inschrijven kan nog tot 4-12.
    ook voor jeugd vanaf JO14!
    tot ziens op 5 januari bij de nieuwjaarsbijeenkomst!
  • In Memoriam

29 nov 2018
  • Afgelopen woensdag bereikte ons het trieste bericht dat Wim van Steen op 77-jarige leeftijd is overleden.
    Wim is lange tijd actief geweest als vrijwilliger bij v.v. Bavel. Wim heeft op diverse gebieden bijgedragen aan de ontwikkeling van onze club. Zo heeft Wim jarenlang in de kantine gestaan en zorgde hij er voor dat de accommodatie van onze club er spik en span uitzag.
    Wij verliezen met Wim een zeer betrokken v.v. Bavel-man met een enorm groot clubhart.
    We wensen zijn naasten en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies en gemis van Wim.

Bestuur v.v. Bavel

A.s. zondag zal, voorafgaand aan de wedstrijden van de selectieteams, op gepaste wijze worden stilgestaan bij het overlijden van Wim van Steen.