• In Memoriam - Leentje Huijskens

22 mei 2019
  • Afgelopen dinsdag 21 mei bereikte ons het trietse bericht dat Leentje Huijskens op 81-jarige leeftijd is overleden.

Leentje is geboren op 1 november 1937, de datum waarop v.v. Bavel ook is opgericht. Ze is geboren in Gilze maar al op jonge leeftijd is ze in Bavel komen wonen. Samen met haar man Kees is ze jarenlang als vrijwilliger betrokken geweest bij onze vereniging.

Leentje is zonder twijfel de meeste trouwe supporter die v.v. Bavel ooit heeft gehad. Zowel bij de thuis- als uitwedstrijden van Bavel 1 was ze aanwezig, vaak op de fiets. Tijdens het 80-jarig bestaan van onze club is ze ook geridderd als ere-supporter.

We verliezen met Leentje een zeer betrokken persoon bij het wel en wee van v.v. Bavel. We wensen Adriaan, Lisette en alle andere nabestaanden heel veel sterkte toe met het verlies en gemis van Leentje.

Bestuur v.v. Bavel

Aanstaande zondag zal, voorafgaand aan de wedstrijden, op gepaste wijze worden stilgestaan bij het overlijden van Leentje Huijskens.