WEBSHOP

• Hoofdtrainer Mark van Gils blijft v.v. Bavel VR1 trouw

20 jan 2019
  • Zaterdag 19 januari kan de boeken in als een hele bijzondere dag voor v.v. Bavel. Er vonden namelijk twee feestelijke gebeurtenissen plaats.

Mark van Gils verlengde zijn contract met één jaar en blijft dus ook volgend seizoen hoofdtrainer van het eerste vrouwenteam. Afgelopen zaterdag ondertekende hij samen met voorzitter Christel Geerts het nieuwe contract. De oefenmeester is al langere tijd verbonden aan v.v. Bavel en dat bevalt hem tot dusver uitstekend. Het elftal van Van Gils staat momenteel op de achtste plaats in de landelijke hoofdklasse B op drie punten van de nummer drie op de ranglijst.

De dag werd voor Van Gils, maar bovenal voor heel de club, nog mooier. Door een overwinning 2-1 op topklasser RVVH plaatste v.v. Bavel VR1 zich voor de achtste finale. In deze wedstrijd zal onze dorpsclub het gaan opnemen tegen niemand minder dan de vrouwen van landskampioen Ajax. Het wedstrijdverslag van de wedstrijd tegen RVVH valt ook terug te lezen op onze website onder de noemer wedstrijdverslagen op de homepage.

Het ‘droomaffiche’ tegen Ajax staat gepland op zondag 27 januari, aanvang om 14:30 op sportpark De Roosberg.