• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • H-Voetbal

  Tijdelijk instroom pauze!

  We zijn inmiddels samen met 10 leden en 6 begeleiders en om de kinderen een kwalitatieve en veilige omgeving te kunnen geven is er een tijdelijke pauze op instroom van leden en proeftrainingen.

  U kunt u interesse kenbaar maken via hvoetbal@vvbavel.nl , wij nemen dan contact op zodra er weer ruimte is.

  Team H voetbal

  _______________

  In september 2023 is v.v. Bavel H-voetbal gestart voor kinderen met autisme (autistisch spectrum/ASS) en voor kinderen die extra aandacht nodig hebben door bijvoorbeeld een lastige motoriek, gebrek aan zelfvertrouwen of specifieke gedragskenmerken.

  Er is een team van 10 mensen gevormd met ervaring in het werkveld en affiniteit met pedagogisch handelen dat het belang van inclusief sporten erkent en zich daar graag voor inzet.


  Kwalitatieve begeleiding staat hierbij voorop, waarbij er altijd 1 begeleider per 2 kinderen aanwezig zal zijn. De indicatie leeftijd is 6 t/m 16 jaar.

 • Het doel is kinderen met plezier kennis te laten maken met de sport en bewegen en het trainen en spelen in teamverband waarbij voetbal het middel is. Hierdoor zal het zelfvertrouwen groter worden en er is ook ruimte voor de optie om de stap te maken naar een regulier team.

  De reden is dat reguliere jeugdteams niet altijd de passende omgeving voor spelers die specifieke behoeften hebben en extra aandacht verdienen kunnen bieden. Vrijwillige jeugdtrainers hebben vaak niet de expertise, aandacht en ruimte om dit te faciliteren. Hierdoor worden deze kinderen geen lid van een teamsport, haken vroegtijdig af of ervaren minder plezier en aansluiting omdat ze eigenlijk geacht worden zich aan te passen aan een niet passende omgeving.

  __________________________________________

  De reguliere trainingen gaan in 2024 verder en zullen 2-wekelijks op vrijdagavond van 18:15 tot 19:15 plaatsvinden. (trainingen altijd in de even weken).

  Aanmelden voor de kennismaking /proeftraining of vragen per email : hvoetbal@vvbavel.nl