• Grote Clubactie 2020, ONZE inzet is GOUD waard!

14 sep 2020
  • Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start.

De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas. Een lot kost €3 (en daarvan gaat €2,40 naar de club).

Verkoop
    Uiteraard hebben we te maken met een aantal maatregelen rondom het coronavirus. We hebben daarom besloten om als vereniging zo min mogelijk langs de deuren te gaan. We vragen alle verkopers zo veel mogelijk online te verkopen. Iedere verkoper krijgt een mail met instructies en zijn eigen verkoopboekje. Dat boekje is voorzien van een persoonlijke QR-code. Door die code te delen met vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen, vrienden en vriendinnen via Whatsapp, e-mail of social media kun je jouw loten verkopen. De koper komt op de website van de Grote Clubactie terecht en kan aangeven hoeveel loten hij of zij wil kopen. Het bedrag wordt van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Dit gebeurt allemaal digitaal. Er hoeft dus geen fysiek contact plaats te vinden.

Wil je meer lezen over de verkoop, klik hier: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/

Ook kunnen er weer Superloten gekocht worden. De koper koopt in één keer 50 loten tegelijk en heeft daarmee een grotere winkans op een mooie prijs.

Jij als verkoper kunt ook winnen. De Grote clubactie stelt prijzen beschikbaar. Als je 20 of meer loten verkoopt ontvang je bijvoorbeeld een leuke voucher met allemaal leuke acties.

Heb je alle loten verkocht en ben je klaar? Lever jouw boekje dan weer in

• In de kantine van v.v. Bavel. Er is een grote ton waar de boekjes in kunnen;
    • Via de brievenbus op de volgende adressen:
      o       Ad van Gils: Grote Dries 25 in Bavel;
      o       Ronald Koszczol: Gravin van Stauffenstraat 25 in Bavel (Nieuw Wolfslaar).

De Opbrengst
    SAMEN met alle jeugdleden van v.v. Bavel bepalen wij zelf ons resultaat van deze Grote Clubactie! Vorig jaar hebben we voldoende geld opgehaald om een tafelvoetbaltafel voor de club aan te schaffen en de ‘Voetbalstad’ op de vereniging te organiseren. In verband met de coronamaatregelen hebben we hier nog geen gebruik van kunnen maken, maar dat houden jullie allemaal te goed!

Ook dit jaar willen we natuurlijk iets leuks doen met de opbrengst voor onze jeugdleden. Heb je een leuk idee? Laat het weten door een mailtje te sturen naar  vrijwilligers@vvbavel.nl.

Enkele belangrijke data:
    Zaterdag 19 september 2020: landelijke start verkoop Grote Clubactie;
    Woensdag 9 december 2020: Trekking Grote Clubactie;
    Woensdag 9 december 2020: Trekking Superlot;

Vrij snel daarna volgt de uitslag van de opbrengst van de actie voor v.v. Bavel die wij vanzelfsprekend zullen communiceren.

Het team met de volgende mensen van v.v. Bavel verzorgt dit jaar de coördinatie van de Grote Clubactie:

Lizet van Engelen;
    Zoë van Ginneken
    Lisa Jansen;
    Eric Joossen;
    Ronald Koszczol;
    Bas Plasman;
    Jeroen Theunis;
    Diana Veroude.

We gaan ervoor dat we dit jaar SAMEN een mooi resultaat voor v.v. Bavel halen!

Voor meer informatie, check de website www.clubactie.nl, of neem contact op met een van de coördinatoren van de Grote Clubactie dat kan ook via vrijwilligers@vvbavel.nl.

Veel succes met de verkoop. Jouw inzet is goud waard!