• Grote Clubactie 2019, ONZE inzet is GOUD waard!

6 sep 2019
  • De zomervakantie zit er weer op. Scholen zijn begonnen en bij v.v. Bavel hebben we net de seizoensopening achter de rug. De eerste (beker) wedstrijden worden alweer gespeeld…

Dat kan maar 1 ding betekenen: de Grote Clubactie 2019 komt eraan!

Dit is de grootste actie voor verenigingen in Nederland. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas: het hoogste percentage van alle goede-doelen-loterijen in Nederland!

SAMEN met alle leden van v.v. Bavel, maar ook met trainers, vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen etc. bepalen wij zelf ons resultaat van deze Grote Clubactie!

Eén van de spaardoelen van dit jaar is het organiseren van “Voetbalstad” aan het einde van dit seizoen. Voetbal City bouwt een voetbalveld om tot het paradijs voor al onze jeugdleden. Voor meer informatie: kijk op www.voetbalcity.nl. Indien jullie nog meer leuke ideeën hebben om als club voor te sparen, kunnen jullie die doorgeven via vrijwilligers@vvbavel.nl.

Naast de verkoop van loten aan de deur met behulp van de boekjes met loten, kijken we dit jaar ook naar de mogelijkheden voor online verkoop van loten. Ook denken we na over ludieke acties om loten te verkopen, bijvoorbeeld tijdens wedstrijden van de Heren 1 en Dames 1. Wanneer daar meer over bekend is, zullen wij jullie nader informeren.

Tevens is er een Superlot waarbij de koper in één keer 50 loten tegelijk koopt en daarmee een grotere win kans op een prijs heeft. Met de verkoop van deze Superloten maken wij als club kans op het Grote Clubfeest ter waarde van € 5.000,-.

Voor meer informatie, check de website www.clubactie.nl.

Enkele belangrijke data:

• Uitdelen van de boekjes met loten aan de trainers: in de week van maandag 7 september 2019;
    • Uitdelen van de boekjes aan spelers: in de week van maandag 7 september 2019;
    • Zaterdag 14 september 2019: landelijke start verkoop Grote Clubactie;
    • Woensdag 11 december 2019: Trekking Grote Clubactie;
    • Woensdag 11 december 2019: Trekking Superlot;
    • Vrij snel daarna volgt de uitslag van de opbrengst van de actie voor v.v. Bavel die wij vanzelfsprekend zullen communiceren.

Het team van de volgende mensen van v.v. Bavel verzorgt dit jaar de coördinatie van de Grote Clubactie:

• Lisa Jansen, Dames 1;
    • Robin Adriaansen, Heren 1;
    • Eric Joossen;
    • David Sulman;
    • Roeland Verbeet;
    • Ronald Koszczol.

Om de actie voor v.v. Bavel tot een succes te kunnen maken, kunnen wij alle hulp goed gebruiken! Mocht je ons willen helpen, stuur dan een email met je contactgegevens naar vrijwilligers@vvbavel.nl. Ook als je leuke ideeën hebt voor ludieke acties, maar ook bij vragen over de Grote Clubactie 2019. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

We gaan ervoor dat we dit jaar SAMEN een mooi resultaat voor v.v. Bavel halen!