• Vacature: betrokken hoofdtrainer JO12-13

14 mrt 2021
  • Voetbalvereniging v.v. Bavel heeft ruimte voor een hoofdtrainer voor de JO12-13. Je maakt deel uit van de voetbaltechnische commissie (VTC) waarin je met andere hoofdtrainers en coördinatoren invulling geeft aan het beleid en de vertaling daarvan naar het veld. Samen met andere coaches en leiders binnen de leeftijdscategorie JO12-13 stimuleer je plezier en staat de individuele ontwikkeling van alle kinderen centraal. Voor spelers van deze leeftijd worden “erbij horen” en vergelijken belangrijker en is leiding niet meer vanzelfsprekend. Van de hoofdtrainer wordt gevraagd om de totale ontwikkeling van deze lichting en de doorstroming te begeleiden in de rol van inspirator, facilitator, klankbord en voorbeeld voor de andere trainers en coaches.

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die:

• Ervaring heeft met het trainen en coachen van jeugdteams bij voorkeur spelers tussen 11 en 14 jaar
    • Aandacht voor de begeleiding in de overgang van 8 tegen 8 naar naar 11 tegen 11
    • Goede communicatieve, pedagogische en didactische vaardigheden
    • Een duidelijke visie heeft op voetbaltechnisch en -tactisch gebied
    • De drive heeft zich verder te ontwikkelen als trainer/coach
    • Openstaat voor vernieuwing zoals gelijke ontwikkel kansen, train de trainer en jeugd traint jeugd
    • Bij voorkeur in bezit van UEFA-C diploma
    • Ambitie heeft om deze functie voor minimaal drie jaar te vervullen

Takenpakket:

• Trainen en coachen van de JO12-1
    • Bezoeken van - en incidenteel coachen van wedstrijden en trainingen geven bij alle JO12-13 teams
    • Begeleiden (inspireren, faciliteren en klankbord) van alle trainers van de JO12-13
    • Samenwerken met het hoofd jeugdopleiding en de overige hoofdtrainers
    • Deelname aan periodieke overleggen met de Voetbal Technische Commissie, VTC

Interesse?

Voor de functie van hoofdtrainer geldt de bij v.v. Bavel gebruikelijke vrijwilligersvergoeding en er zijn mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en een “ train de trainer /coach de coach” concept.
    v.v. Bavel hecht aan een goede organisatie waarbij het leuk is om actief te zijn in de jeugdafdeling met veel contacten binnen en buiten de club.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit profiel, mail dan naar jeugdopleiding@vvbavel.nl t.a.v. Joost van Beek voor het plannen van een (kennismakings-)gesprek. Bellen kan uiteraard ook. Joost van Beek (06-4024 9427) is graag bereid om alle vragen te beantwoorden.