• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Gezocht: Ambitieuze trainer Vrouwen 1 v.v. Bavel

  27 dec 2023
  |
  • 0
 • Voor het seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer voor Vrouwen 1. Binnen v.v. Bavel zijn we doorlopend bezig met het ontwikkelen van de organisatie. Dit geldt zeker ook voor de vrouwenafdeling. Doel hiervan is om de speelsters met nog meer plezier en succes te laten voetballen. Al vanaf de jaren ‘70 in de vorige eeuw is het vrouwenvoetbal van groot belang voor v.v. Bavel en mede hierdoor toonaangevend in de regio.

  Bavel VR1 speelt al geruime tijd in de landelijke Hoofdklasse. Naast Vr.1 kent de vrouwenafdeling nog twee teams en een MO-17 team. Onze intentie is om hier volgend seizoen een team aan toe te voegen. We vinden het dan ook belangrijk dat een nieuwe trainer oog heeft voor het volledige vrouwenvoetbal binnen de club.    

  Bavel VR1 is in de afgelopen seizoenen een hecht team geweest met een goede balans tussen ambitie en de drive om te willen presteren enerzijds en de sociale aspecten van amateurvoetbal anderzijds. De wens is om dit te continueren.   

  De ambitie voor Bavel VR1 voor de komende seizoenen is om zich te handhaven in de hoofdklasse. Daarnaast zijn er vanuit het recente verleden mooie ervaringen opgedaan in het bekertoernooi met o.a. wedstrijden tegen Ajax en Excelsior (1/8 finale). Daarom is de ambitie om in dit toernooi jaarlijks zo ver mogelijk te komen.    

  Van de trainer wordt verwacht dat hij / zij aandacht heeft voor zowel de individuele ontwikkeling van speelsters, alsook het team als geheel. Hij / zij beschikt over minimaal een geldige licentie UEFA C / VC 2, goede didactische vaardigheden en heeft recentelijk meerdere jaren op het veld gestaan als trainer. Een voetbalverleden op hoog (amateur-)niveau is een pré. 

  Wij vinden het belangrijk dat de trainer zowel tussen als boven de speelsters kan staan. De speelsters hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid, maar ook aan ruimte en het omgaan met eigen verantwoordelijkheid. Als één van de boegbeelden van de club, hechten we er waarde aan dat de trainer ook oog heeft voor de overige ontwikkelingen en voetbalactiviteiten binnen de club. Daar waar mogelijk verricht hij / zij hieraan een bijdrage (met het team).

  Vrouwen 1 traint op dinsdag- en donderdagavond. De thuiswedstrijden worden gespeeld op zondagen om 14.30 uur.

  Kortom, we zijn op zoek naar een kandidaat die:

  • Zich graag inzet voor v.v. Bavel
  • Resultaatgericht is
  • De drive heeft om zichzelf blijvend te ontwikkelen als trainer/coach
  • Een visie heeft op voetbaltechnisch en -tactisch gebied
  • Ervaring heeft met het trainen en coachen van speelsters van verschillende leeftijden
  • Beschikt over communicatieve vaardigheden en mede daardoor plezier en prestaties aan elkaar kan koppelen
  • Belang hecht aan een goede samenwerking
  • Ambitie heeft om deze functie voor minimaal twee seizoenen te vervullen

  Wat bieden wij: v.v. Bavel is een warme dorpsclub die voor iedere speelster een plek biedt op haar niveau. Dankzij de structuur van de teams op verschillende niveaus en de goede onderlinge samenwerking ligt er een goede basis om op verder te bouwen als trainer van VR 1. 

  Voor zijn / haar bijdrage en inzet ontvangt de trainer het hiervoor binnen v.v. Bavel gebruikelijke salaris.

  Interesse?
  Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit profiel, stuur je sollicitatie dan voor 07-01-2024 naar vtc@vvbavel.nl t.a.v. Roeland Verbeet. Bij interesse van onze kant, nodigen we je graag uit voor het plannen van een (kennismakings-)gesprek.

  Eventuele vragen kunnen eveneens naar dit mailadres gestuurd worden. Bellen kan uiteraard ook. Roeland (0651 19 32 09) is graag bereid om alle vragen te beantwoorden.