• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Gezocht: Ambitieuze trainer Heren 2 v.v. Bavel

  28 mrt 2024
  |
  • 0
 • Voor het seizoen 2024 - 2025 zijn wij op zoek naar een ambitieuze trainer voor Bavel 2. 

  Bavel 2 speelt al geruime tijd in de reserve 2e klasse, maar heeft goede kansen om dit seizoen te promoveren naar de reserve 1e klasse. De ambitie voor Bavel 2 voor de komende seizoenen is om zich te ontwikkelen tot een stabiele reserve 1e klasser. Uitgangspunt is om dit te doen met zo veel mogelijk spelers uit de eigen jeugdafdeling. Het huidige team bestaat uit relatief veel jonge spelers, maar de komende jaren moeten ook een aantal ervaren spelers vervangen worden die willen stoppen of op een lager niveau verder gaan. Een goede samenwerking met het hoofd jeugdopleiding en de hoofdtrainers van de bovenbouw in de jeugd is daarom belangrijk. Uiteraard is ook een doorlopende afstemming met de hoofdtrainer van Bavel 1 van groot belang. Bavel 2 fungeert immers ook als springplank voor jonge spelers om door te stromen naar Bavel 1 en als back up voor de situatie dat Bavel 1 geconfronteerd wordt met (te) veel blessures en/of schorsingen.     

  Van de trainer wordt verwacht dat hij aandacht heeft voor zowel de individuele ontwikkeling van spelers alsook het team als geheel. Hij beschikt over minimaal een geldige licentie UEFA C / VC 2, goede didactische vaardigheden en heeft recentelijk meerdere jaren op het veld gestaan als trainer. Een voetbalverleden op hoog (amateur-)niveau is een pré.  

  Wij vinden het belangrijk dat de trainer zowel tussen als boven de spelers kan staan. De spelers hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid, maar ook aan ruimte en het omgaan met eigen verantwoordelijkheid.

  Als één van de boegbeelden van de club, hechten we er waarde aan dat de trainer ook oog heeft voor de overige ontwikkelingen en voetbalactiviteiten binnen de club. Daar waar mogelijk verricht hij hieraan een bijdrage (met het team).

  Kortom, we zijn op zoek naar een kandidaat die:

  • Zich graag inzet voor v.v. Bavel
  • Resultaatgericht is
  • De drive heeft om zichzelf blijvend te ontwikkelen als trainer/coach
  • Een visie heeft op voetbaltechnisch en -tactisch gebied
  • Ervaring heeft met het trainen en coachen van spelers van verschillende leeftijden
  • Beschikt over communicatieve vaardigheden en mede daardoor plezier en prestaties aan elkaar kan koppelen
  • Belang hecht aan een goede samenwerking
  • Ambitie heeft om deze functie voor minimaal twee seizoenen te vervullen

  Bavel 2 traint op dinsdag- en donderdagavond. De thuiswedstrijden worden gespeeld op zondagen om 11.30 uur.

  Wat bieden wij:
  v.v. Bavel is een warme dorpsclub waarin zowel aandacht is voor prestatief als recreatief voetbal. Dankzij de goede structuur van de jeugdafdeling en de constructieve onderlinge samenwerking is er een goede basis om op verder te bouwen als trainer van Bavel 2.

  Voor zijn / haar bijdrage en inzet ontvangt de trainer het hiervoor binnen v.v. Bavel gebruikelijke salaris. 

  Interesse?
  Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit profiel, stuur je sollicitatie dan voor 15-04-2024 naar vtc@vvbavel.nl t.a.v. Roeland Verbeet. Bij interesse van onze kant, nodigen we je graag uit voor het plannen van een (kennismakings-)gesprek.

  Eventuele vragen kunnen eveneens naar dit mailadres gestuurd worden. Bellen kan uiteraard ook.
  Roeland (0651 19 32 09) is graag bereid om alle vragen te beantwoorden.