• Geslaagde v.v. Bavel-visdag

  10 nov 2021
  |
  • 0
 • Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse v.v. Bavel-visdag plaats. Ondanks dat het wat winderig en fris was, was het een heel geslaagde dag.

  ,,Volgende keer moeten we het misschien weer een maandje eerder organiseren, dan is het wat minder koud”, vertelt Paul van den Boogaart. ,,Maar dat mocht de pret niet drukken, het was een heel geslaagde en gezellige dag voor jong en oud.”

  Nadat het al storm liep met de aanmeldingen, de beschikbare plaatsen op de boot waren snel vol, was het afgelopen zaterdag eindelijk zo ver. Meer dan 30 man verzamelde zaterdagochtend vroeg in de kantine. Rob Roelands was aanwezig om iedereen van koffie en een worstenbroodje te voorzien. Vervolgens vertrok het gezelschap met de bus naar Bruinisse om daar op de boot te stappen, uiteraard vond er eerst een QR-code controle plaats. 

  De vissen lieten zich niet makkelijk vangen. ,,De vangst was aanvankelijk niet groot. Iedereen hoopte bij opkomend water meer vissen te vangen, maar dat lukte niet”, blikt Paul terug. ,,De hele dag werden er maar weinig visjes gevangen.” Dat lag dit jaar niet aan de vissers. Er werd  door jong en oud lang gevist.

  Manolo Vargas had de grootste vis gevangen en kon bij terugkomst in Bavel een prijs in ontvangst nemen. Ook Toon Marijnissen en Ralph van Loon werden tot winnaar uitgeroepen. Zij hadden de meeste visjes gevangen. En alle deelnemers kijken met veel plezier terug op de visdag.