WEBSHOP

• Feestelijke ALV 2018

11 nov 2018
  • De Algemene Leden Vergadering van gisterenavond stond in het teken van een aantal bijzondere gebeurtenissen. Onze club heeft er twee nieuwe ereleden bij en bovendien mogen we ook nog eens een nieuwe voorzitter bekend maken.

Scheidend voorzitter Eric Joossen en supervrijwilliger Hans Schaerlaeckens werden door de aanwezige leden unaniem gekozen tot erelid van v.v. Bavel. Beide heren hebben deze unieke onderscheiding meer dan verdiend. Eric voor zijn verdiensten op bestuurlijk vlak, Hans voor zijn jarenlange inzet voor allerlei evenementen binnen de vereniging.

Binnen het bestuur hebben zich ook een aantal wijzigingen voorgedaan. Zo is Lizet van Engelen (Vrijwilligers, sportiviteit & respect) herkozen en zijn Bob Roovers (evenementen) en Hans van Nijnatten (vrouwen- en meidenvoetbal) ook toegetreden tot het nieuwe bestuur. Toine Carton (gebouwen en gemeente) en Mark van Gils (penningmeester) zijn afgetreden. Het nieuwe bestuur zal onder leiding gaan staan van Christel Geerts.

Christel Geerts liep al de nodige tijd mee als bestuurslid en was bovendien geruime tijd vicevoorzitter van de club. Het was geen publiekelijk geheim meer dat zij de voorzittershamer van Eric Joossen zou overnemen. Gisteren werd deze wissel officieel bekrachtigd.

Aanstaande zondag neemt de club afscheid van Eric als voorzitter. Hij wordt dan op gepaste en mooie wijze in het zonnetje gezet. Uiteraard is iedereen van harte welkom om zondag naar sportpark de Roosberg te komen. Rondom de wedstrijden Bavel 1 - ZIGO 1 en Bavel VR.1 - SVO Fortuna’54 VR.1, beide vangen om 14:30 aan, eren wij een onze oud-voorzitter zoals het hoort.

De club feliciteert de nieuwe ereleden, de nieuwe voorzitter én de nieuwe bestuursleden. Bovendien danken wij Toine Carton, Mark van Gils en Eric Joossen voor hun inzet en werklust als betrouwbare en goede bestuursleden.

Foto 1: Carla Joossen, Eric Joossen en Christel Geerts

Foto 2: Lieke en Hans Schaerlaeckens