• Familietoernooi 9 juni 2019

11 mei 2019
  • Het Familietoernooi van v.v. Bavel is al vele jaren een begrip voor families in Bavel en omstreken.

Zoals elk jaar is het familietoernooi op 1e pinksterdag, dat valt dit jaar op zondag 9 juni. Er wordt die dag op een ontspannen en gezellige manier een aantal potjes gevoetbald.

Het toernooi vindt plaats tussen ongeveer 11.30 en 15.30 uur, er wordt gespeeld op kleine veldjes met pupillendoeltjes onder een mix van veld- en zaalvoetbalregels, de wedstrijden duren 12 minuten.

Een team bestaat uit 4 spelers en een keeper en moet uit familieleden bestaan (een beetje creatief mee omgaan kan géén kwaad). Vrouwelijke speelsters zijn uiteraard meer dan welkom en de minimale leeftijd is 12 jaar.

Dit jaar is er geen KNVB wedstrijdprogramma ingelast dus, in tegenstelling tot vorig jaar, kan iedereen mee doen.

Voor de kinderen tussen 5 en 11 jaar is er een apart toernooi met dezelfde omstandigheden als hierboven beschreven, met 1 uitzondering: het mag een willekeurig team zijn zonder familiebanden, dus trommel 5 zonen, dochters, vrienden, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes op en je kunt meedoen. Alle kinderen nemen na afloop 3 strafschoppen en ontvangen een versnapering en medaille.

Dus als je binnen de familie 5 mensen hebt die tegen een bal kunnen trappen en/of weet je 5 kinderen te enthousiasmeren geef je dan uiterlijk woensdag 5 juni op via:

robroelands@hotmail.com

Ik hoop dat jullie massaal deelnemen, zodat we er met z'n allen een mooie dag van kunnen maken.

Groeten,

Rob Roelands