• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Even voorstellen: Christel Geerts, onze nieuwe voorzitter

  7 mrt 2019
  |
  • 0
 • Eigenlijk was het geen verrassing meer dat op 12 november 2018 Christel Geerts werd benoemd tot nieuwe voorzitter van onze club. Het gerucht zoemde al een tijdje rond, Christel liep dan ook al de nodige tijd mee met het bestuur van onze vereniging. Inmiddels is ze al een aantal maanden in dienst van onze bruisende dorpsclub. Hoog tijd om kennis te maken met de, al dan niet gekscherend genoemde, first lady.

  Een vrouwelijke voorzitter is binnen de wereld van het amateurvoetbal geen uniek gegeven meer. Toch mag het fenomeen niet onderschat worden. Het vrouwenvoetbal is in opkomst, net zo goed als er steeds meer vrouwen topfuncties binnen het bedrijfsleven gaan bekleden. Het toeval leert ons dat Christel ook uit die wereld afkomstig is.

  Voor Christel is leiding geven aan een groep mensen of organisatie geen vreemde bezigheid. In het bedrijfsleven heeft ze al vele leidinggevende functies vervuld. ‘’Commentaar vanuit de zijkant leveren is heel erg makkelijk, de handschoen oppakken is echter nog makkelijker. Ik bekijk veel zaken met een analytische bril, blijkbaar vinden mensen dat ik het goed kan’’, aldus onze nieuwe voorzitter.

  Christel is geen onbekend gezicht op sportpark De Roosberg. Meermaals nam ze al deel als vrijwilliger aan het, jaarlijks terugkerende, voetbalkamp. Dit evenement is voor haar tekenend voor de club die we momenteel zijn: ‘’Iedereen binnen de club is bereid om te helpen. Zo’n voetbalkamp vergt een hele organisatie, maar we krijgen het altijd op de rit met elkaar. Ook de wedstrijd van Bavel VR1 tegen Ajax VR1 past in dit kader.’’ Bovendien is ze al een aantal jaren actief als jeugdleider bij haar twee zoons, want ook die huppelen al de nodige tijd rond bij onze Bavelse voetbalvereniging. ‘’Je bekijkt dingen als vrijwilliger vanuit een ander perspectief, die ervaringen kan ik de komende tijd meenemen’’, voegde ze toe.

  Een voorzitter moet in haar ogen vooruitstrevend en innovatief zijn. De club heeft, zoals bekend, de laatste jaren een flinke metamorfose ondergaan. ‘’Daar gaan we nog lang de vruchten van plukken, de vrijwilligers hebben allemaal geweldig werk geleverd. Deze club bestaat, leeft en draait op het vele werk dat onze vrijwilligers leveren’’, vertelde een trotste voorzitter.

  Ook over de belangrijkste doelen voor de komende tijd is ze glashelder. ‘’We hebben pas, met behulp van een groep vrijwilligers, een nieuw ballenhok gebouwd. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven. Tevens kijken we nog altijd naar de parkeerproblematiek, ik ga daar binnenkort weer werk van maken. Dat moet en zal weer terug op de agenda van de gemeente komen.’’ Verder staat een vernieuwing van de kantine ook op de clubagenda. ‘’Die kan wel een boost gebruiken’’, zei Christel stellig.

  Het komt er op neer dat de vereniging, met behulp van alle vrijwilligers, nog jaren vooruit kan. De club barst van de mensen die v.v. Bavel een warm hart toedragen. Aan Christel Geerts de taak om alles op orde te houden, een flink karwei waar the first lady zeker niet voor weg zal lopen.

   

  DE VIJF VAN CHRISTEL:

  Wat is je favoriete vakantieland?

  ‘’Oostenrijk. Daar kom ik ieder jaar met veel plezier voor de skivakantie. De Verenigde Staten zijn echter ook uniek, met New York als uitschieter.’’

  Op 26 mei winnen van UVV’40 of volgend jaar meedoen om het kampioenschap (en dan verliezen van UVV’40)?

  ‘’Je moet ambitieus zijn, dus volgend jaar voor het kampioenschap gaan!’’

  Wat drink je het liefste?

  ‘’Een droge witte wijn, als het maar Chardonnay is.’’

  Wat is je lievelingsgerecht?

  ‘’Pasta die door Parmezaanse kaas is gemarineerd, vervolgens truffel erover heen en ik een ben gelukkig mens.’’

  Wat doe je graag buiten de voetbal om?

  ‘’Met vrienden samen zijn, met een hapje en een drankje erbij. Kortom: genieten van het leven!’’

   

   

  door: Jeroen Theunis