• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Erwin Wijgaarts ook volgend seizoen Hoofd Jeugdopleiding v.v. Bavel: ‘Club is volop in beweging’

  23 jan 2023
  |
  • 0
 • Erwin ziet dat onze club stappen vooruit aan het maken is. ,,Met de jeugdafdeling zijn we volop in beweging om zowel kwalitatief als kwantitatief verder te groeien.”

  De komende maanden gaat de Voetbal Technische Commissie (VTC) hard aan de slag om met name meer meisjes te interesseren om bij v.v. Bavel te komen voetballen. ,,We organiseren o.a. een leuk toernooi, starten een ledenwervingscampagne, organiseren proeftrainingen en laten de huidige teams periodiek trainen door de trainers en speelsters van Bavel VR1 en 2”, vertelt Erwin. 

  Ook wil de club op organisatorisch gebied verder vooruit. Erwin: ,,Kwalitatief ontwikkelen we de jeugdafdeling door o.a. samen met de KNVB het kwaliteits- en performance programma te doorlopen. Het doel daarbij is om spelers en speelsters zich op een positieve manier te laten ontwikkelen en de club organisatorisch naar een hoger niveau te brengen.”

  Om dit doel te bereiken besteedt de club zowel aandacht aan de structuur van de organisatie, maar met name aan het stimuleren en faciliteren van trainers om zich steeds verder te ontwikkelen. ,,Dit doen we door het aanbieden van opleidingen, het organiseren van bijeenkomsten en uiteraard door veel samen op het veld te staan. De praktijk is tenslotte vaak de beste leerschool”, is Erwin helder. 

  Erwin: ,,Ik vind het mooi dat ik daar samen met de trainers, coördinatoren en het bestuur een belangrijke bijdrage aan mag leveren en kijk daarom uit naar de komende tijd.”