• Entree sportpark v.v. Bavel op de schop

18 nov 2022
  • De entree van ons sportpark gaat de komende tijden gerenoveerd worden. De huidige fietsenstallingen worden onder andere uitgebreid en er komen nieuwe toegangspoorten. De werkzaamheden starten vanaf eind november. De gemeente Breda gaat dan samen met de aannemer aan de slag. De bedoeling is om de nieuwe entree waarschijnlijk aan het einde van 2022 op te leveren.

Deze verbouwing gaat natuurlijk wat overlast met zich meebrengen, maar in samenspraak met de andere partijen gaan we er als club alles aan doen om ons sportpark goed toegankelijk te houden. We willen de werkzaamheden zo helder en goed mogelijk aan onze leden, ouders, toeschouwers en andere betrokkenen communiceren. Daarom zullen we voor, tijdens en na de verbouwing updates blijven geven via onze de gebruikelijke kanalen.

Uiteindelijk krijgen we als club een prachtig vernieuwende en gemoderniseerde entree en kunnen we onze fietsen en scooters veel beter én efficiënter parkeren.

Om een kleine impressie te krijgen, is hieronder een bouwschets te zien. (klik op de plattegrond om de vergrootte schets als PDF te openen)

Samen maken we de club!

Bestuur v.v. Bavel