• Enquete BAVEL 2030 - Dorpsraad Bavel

27 jun 2020
  • Misschien heb je het al gelezen: Samen met de gemeente Breda doen we een onderzoek voor hetopstellen van een nieuwe dorpsvisie BAVEL 2030. Het is belangrijk dat deze visie staat voor wat wij als bewoners van Bavel belangrijk vinden. Hoe willen wij dat ons dorp er over 10 jaar uitziet?

Hiervoor vragen we zoveel mogelijk inwoners van Bavel om een enquête in te vullen die je van dinsdag 16 juni tot 20 juli vinden op http://www.dorpsraadbavel.nl/bavel2030. Vul jij ‘m ook in?

Wat kun jij doen?
    Jouw mening telt. Vul vanaf 16 juni de enquête in, en laat je stem horen door in de open invulvelden te vertellen wat voor jou belangrijk is. We delen de enquête onder andere via deze site en onze social media. De hoofdthema’s zijn:
    • Wonen,
    • Veiligheid,
    • Welzijn,
    • Ontmoeten en vrije tijd,
    • Vrijwillige inzet.
    Meerdere mensen in het gezin kunnen de enquête invullen.

Ook voor de kleinere initiatieven
    We willen niet alleen weten hoe jij als Bavelse inwoner denkt over grote onderwerpen zoals woningbouw en zorg. Juist ook de kleinere initiatieven zijn belangrijk voor de leefbaarheid van ons dorp. Zaken die we op korte termijn kunnen aanpakken. Wil je bijvoorbeeld meer bankjes in het dorp? Zijn er plekken in de buurt die slecht verlicht zijn of is hondenpoep een probleem in jouw straat? Geef dit dan aan in de open invulvelden in de enquête.

Kom jij ook in actie?
    Om zoveel mogelijk initiatieven ook echt te realiseren, hebben we straks vrijwilligers nodig die hun steentje bij willen dragen aan de leefbaarheid van ons mooie dorp. Wil jij betrokken blijven bij de verdere uitwerking van onze dorpsvisie en/of wil je je bijdrage leveren aan één van de initiatieven die uit de enquête voort komen? Je kunt dit aangeven aan het einde van de enquête. Want zo zorgen we samen voor een beter Bavel!

Vul in en win een Bavelse waardebon!
    Na 20 juli verloten we onder alle bewoners die de enquête hebben ingevuld twintig waardebonnen van 25 euro. Deze zijn te besteden bij ondernemers die aangesloten zijn bij Bavel Onderneemt ‘t.

Ken je mensen die de enquête graag willen invullen maar het lastig vinden om dit digitaal te doen? Mail ons dan op info@dorpsraadbavel.nl en wij zorgen voor een papieren exemplaar!

Alvast bedankt voor de medewerking!

Namens de Dorpsraad Bavel,

Marco Kiezenberg (voorzitter), Sander Böse, Harry Dekken, Tom van Dijl, Toine van Es, Wendy Grauwmans, Tom Hendriks, Ivo Leenders, Maartje Marijnissen, Steven Verkaart en Linda Vlamings