WEBSHOP

• Eindstand Grote Clubactie 2019

10 feb 2020
  • Het zit erop… Alle ingeleverde boekjes zijn verwerkt, Piet Paulusma heeft zijn weerpraatje bij ons opgenomen op 12 december 2019 en de eindstand is nu ook bekend.

Dit jaar heeft de Grote Clubactie € 4.582,40 opgebracht voor v.v. Bavel. Dat is beduidend meer dan in 2018 en daarmee een resultaat om trots op te zijn!

We gaan het geld gebruiken voor de organisatie van “Voetbalstad” op zondag 07 juni 2020 en er komt een tafelvoetbalspel.

Meer informatie over Voetbalstad is te vinden via: www.voetbalcity.nl

Bij deze willen wij iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan de verkoop van de loten. SAMEN maken we de club!

Op zaterdag 14 maart 2020 zetten we ’s middags onze topverkopers in het zonnetje. Dat zijn de teams JO11-4 en MO13-1 en de overige verkopers die 25 loten of meer hebben verkocht. Zij ontvangen hier nog nadere informatie over.

In het voorjaar starten we met de eerste voorbereidingen voor de Grote Clubactie 2020. Met de ervaringen en inzet van iedereen tijdens de afgelopen actie, gaan we volgend jaar voor een nog beter resultaat. Alle hulp hierbij is weer welkom. Wil je ons hierbij helpen, laat dat dan weten via vrijwilligers@vvbavel.nl!

Vriendelijke groeten namens de Commissie van de Grote Clubactie 2019,

Ronald Koszczol