• Eindsprint van de Grote Clubactie 2020 is ingezet.

15 nov 2020
  • Op dit moment hebben we SAMEN ruim € 6.000,- opgehaald voor vv Bavel. Een resultaat waar we al heel trots op mogen zijn!
    De actie is verlengd en daarom hebben we tot uiterlijk 30 november 2020 de tijd om (online) verkochte loten en Superloten te registreren.

Wij vragen jullie om uiterlijk 25 november 2020 jullie papieren boekjes met (verkochte) loten in te leveren op de volgende adressen:

- Ad van Gils, Grote Dries 25 in Bavel;
    - Ronald Koszczol, Gravin van Stauffenstraat 25 in Bavel (Nieuw Wolfslaar).
    Dan hebben we nog een aantal dagen om alle ingeleverde boekjes te kunnen verwerken.

We weten allemaal dat de kantine helaas al een aantal weken gesloten is. Heb je nog wat geld over omdat je de afgelopen weken geen koffie, thee, frisdrank, biertjes of bitterballen in de kantine kocht? Steun vv Bavel dan door een lot te kopen. Via deze link kun je nog loten kopen voor vv Bavel om SAMEN de eindsprint in te zetten voor deze nu al succesvolle Grote Clubactie 2020. (zoek naar vv Bavel bij Zoek op vereniging en/of plaats).

Mocht er nog interesse zijn in een Superlot waarmee in één keer 50 loten kunnen worden gekocht, dan kan dat via onderstaande link:

Na afloop van de actie worden de topverkopers (met meer dan 20 verkochte loten) beloond met hun gepersonaliseerde oorkonde. Deze geeft toegang tot maar liefst 16 aanbiedingen, zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! Alle aanbiedingen zijn dit jaar te vinden op een online platform.
    Succes met de laatste loodjes!

Vriendelijke groet,
    Commissie voor de Grote Clubactie 2020