• Doe mee aan de Ajax Kids Tour bij v.v. Bavel! - 6 mei as.

23 mrt 2022
  • De Ajax Kids Tour komt naar je toe! Lucky gaat deze meivakantie weer op pad om lekker te voetballen en plezier te maken. Natuurlijk komt de vrolijke mascotte ook langs bij v.v. Bavel. Ben jij ook bij?

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajax-supportertjes bij je eigen club? Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN AMRO. Onder begeleiding van echte trainers doen kinderen van 6 tot en met 11 jaar een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij.

Als lid van v.v. Bavel of de Ajax Kids Club kun jij daarbij zijn! We komen op vrijdag 6 mei langs bij jouw voetbalvereniging. Er is plek voor 240 kinderen, verdeeld over het ochtendprogramma (9.30 tot 12.30 uur) en het middagprogramma (13.45 tot 16.45 uur).

Kom jij ook plezier maken bij de Ajax Kids Tour?
    Vanaf aanstaande maandagochtend 28 maart om 11:00 uur de inschrijving start voor de Bavelse leden van 6 jaar t/m 11 jaar oud.

Meld je dan snel aan via ajaxkidstour.nl

AANMELDEN AJAX KIDSTOUR