• LID WORDEN?

 • De lat, de paal...De goal was gewoon te klein vandaag..

  1 dec 2018
  |
  • 0
 • Het is een gure ochtend vandaag op sportpark de Roosberg. De spelers van Jo8-1 hebben er zin in. Tijdens de warming up wordt er al hard gerend en goed overgespeeld. Er staat een hecht team hier op het trapveldje. Er wordt veel gewisseld van posities en het samenspelen gaat erg goed. Coach Hein verteld wat de posities zijn bij aanvang van de wedstrijd en we gaan beginnen.
  1e kans voor Bavel op de paal. Er volgt een omschakeling door TSC en de 0-1 valt een schot wordt van richting veranderd door sebas, eigen doelpunt, jammer voor het team, dat gelijk goed de aanval heeft gekozen. De 1-1 valt snel daarop door goed werk van Tuur. Een schot van Sebas in de korte hoek! Net mis..
  Er wordt goed gekeept door Tim die de 5 passen vooruit prima telt en vervolgens ver uit zijn handen schiet. De 1-2 wordt gescoord vanaf links door TSC. Het team pakt het goed op door te blijven voetballen en ze blijven vechten voor de bal. Sebas schiet een prachtige bal op de lat! Hij werkt zich een slag in de rondte, maar de bal valt er niet in. Nog een schot van Sebas op de paal, hij wil er niet in. Een schot van Thijs net naast.. wat een kansen. Het geluk is aan de zijde van TSC en de 1-3 valt.
  Er volgt een aanval van vv Bavel.Een voorzet van Thijs en Tuur kopt...net naast.
  De duels worden feller. Dean wordt hard gevloerd nadat hij de bal afpakt, terwijl hij de vrije ruimte voor zich heeft. De angel is uit de aanval en Dean heeft zichtbaar pijn. Dat was een niet zo’n fijne overtreding van TSC.
  Sebas komt een nieuwe corner
  Tikkie opzij van tuur Sebas schiet 2-3. Prachtige goal!
  Kort erna gebeurd er nog wat op het veld. Een speler van TSC trapt op de voet van Sebas. De noppen van de tegenstander doen zeer op zijn voet, au.. TSC pakt de bal over en speelt hard, Bavel heeft daar moeite mee. Er valt een doelpunt, 2-4 en Bavel kan net voor de rust nog snel een doelpunt maken. 3-4 Door een eigen goal van TSC, na een binnenkant-wreef-schot van Koen.
  Het is rust. De keepershandschoenen gaan naar Dean en coach Hein geeft zijn spelers mee dat ze meer naar de bal toe moet verdedigen. Ze wachten te veel af, moeten feller op de bal verdedigen, ondanks hun goede inzet.
  De tweede helft begint, en de supporters waaronder Inge, de moeder van Tim, komen in grote getale langs de lijn staan. Fantastisch om te zien, dat er zoveel mensen genieten van Jo8-1. Bavel heeft het even lastig in deze fase en de 3-5 en 3-6 vallen snel achter elkaar. Tim verliest de bal waar de goal uitvalt en weet het even niet meer. Hij wordt door Maurice weer opgepept en gelukkig, Tim gaat er weer voor in het volgende duel. Vince rent overal op het veld, loopt goed vrij en geeft de bal een paar keer heel mooi mee. De 4-6 is voor Tuur. Die poeiert hem in de goal vanaf een mooie afstand.
  Nog een mooi schot van Thijs op de goal - de keeper vergist zich in deze verraderlijke bal van ver en tikt hem net naast. Mooi schot van Vince net naast en dan tegen de verhoudingen in; 4-7 na een mooi schot van een prominente speler van TSC. Deze jongen maakt het verschil in dit team. Een snelle omschakeling van Bavel richting de goal. Koen pakt de bal goed van TSC af en rent het hele veld over. Hij schiet met drie spelers om hem heen....en? Weer op de paal. Tim loopt goed mee en tikt netjes de 5-7 in. Het heeft vandaag gewoon niet meegezeten met al die ballen op de paal en de lat. We hebben er wel 8 geteld.
  Het eindsignaal klinkt en we gaan de penalty’s nemen. Thijs schiet de penalty van de week; onderkant lat erin! De jongens zijn helemaal op. De tegenstander was vandaag gewoon beter. Jammer, maar vv Bavel heeft enorm hard gewerkt. Ze hebben als team goed samengewerkt. Op naar volgende week!

  Donny van der Weegen