• De grote Clubactie. Jouw inzet is GOUD waard!

8 sep 2021
  • Zaterdag 18 september 2021 gaat de Grote Clubactie van start.

De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas. Een lot kost €3 (en daarvan gaat €2,40 naar de club).

Verkoop
    Vorig jaar hebben we vanwege het coronavirus zoveel mogelijk loten digitaal verkocht. Dat is erg goed bevallen. Iedere verkoper krijgt een mail met instructies en zijn eigen verkoopboekje. Dat boekje is voorzien van een persoonlijke QR-code. Door die code te delen met vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen, vrienden en vriendinnen via Whatsapp, e-mail of social media kun je jouw loten verkopen. De koper komt op de website van de Grote Clubactie terecht en kan aangeven hoeveel loten hij of zij wil kopen. Het bedrag wordt van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. Dit gebeurt allemaal digitaal. Er hoeft dus geen fysiek contact plaats te vinden.

Wil je meer lezen over de verkoop, klik hier: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/
    De verkoper heeft hier ook zijn eigen omgeving met een digitale lotenmeter, waar allerlei badges te verdienen zijn.

Superloten
    Ook kunnen er weer Superloten gekocht worden. De koper koopt in één keer 50 loten tegelijk en heeft daarmee een grotere winkans op een mooie prijs. Wil jij met je team, bedrijf of familie een Superlot kopen? Laat het weten via onderstaande gegevens.

Jij als verkoper kunt ook winnen. De Grote clubactie stelt prijzen beschikbaar. Als je 20 of meer loten verkoopt ontvang je bijvoorbeeld een leuke voucher met allemaal leuke acties.

Avondje NAC
    Naast dat de opbrengst besteed wordt aan onze jeugdleden, hebben we voor een aantal spelers iets extra's in petto. Het best verkopende team (we houden rekening met teamgrootte) belonen we met een compleet verzorgd avondje NAC! En ook de beste verkoper en verkoopster zetten we na de actie in het zonnetje.

En bij een wedstrijd horen spelregels: een Superlot wordt geteld als 1 lot. Bij een gelijke stand geeft het aantal verkochte Superloten de doorslag.

Heb je alle loten verkocht en ben je klaar?
    Lever jouw boekje dan weer in, in de kantine van v.v. Bavel. Ook graag als je alleen online loten verkocht hebt (en je boekje dus leeg is). Dat kan op de volgende plekken:

• In de blauwe ton in de kantine
    • Ad van Gils: Grote Dries 25 in Bavel;
    • Ronald Koszczol: Schoutenlaan 50 in Bavel.

De Opbrengst
    SAMEN
    met alle jeugdleden van v.v. Bavel bepalen wij zelf ons resultaat van deze Grote Clubactie! De opbrengst van de vorige editie gaan we nog een goede bestemming geven. We hebben voor de ‘Voetbalstad’ gespaard. Dat zijn wij niet vergeten. In verband met de coronamaatregelen hebben we hier nog geen gebruik van kunnen maken, maar dat houden jullie allemaal te goed!

Ook dit jaar willen we natuurlijk iets leuks doen met de opbrengst voor onze jeugdleden. Heb je een leuk idee? Laat het weten door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@vvbavel.nl.

Enkele belangrijke data:

• Zaterdag 18 september 2020: landelijke start verkoop Grote Clubactie;
    • Maandag 29 november 2021: Uiterlijke datum om je boekje in te leveren;
    • Woensdag 8 december 2021: Trekking Grote Clubactie en trekking Superlot;
    • Donderdag 9 december 2021: De trekkingsuitslag wordt op de website van de Grote Clubactie gepubliceerd. Je kunt jouw lotnummer checken in de Lotchecker.
    • Vrij snel daarna volgt de uitslag van de opbrengst van de actie en reiken we de prijzen uit aan het best verkopende team, de beste verkoper & verkoopster.

Commissie
    Het team met de volgende mensen van v.v. Bavel verzorgt dit jaar de coördinatie van de Grote Clubactie:

• Lizet van Engelen;
    • Zoë van Ginneken
    • Lisa Jansen;
    • Ronald Koszczol;
    • Diana Veroude;
    • Hilde Veth

We gaan ervoor dat we dit jaar SAMEN een mooi resultaat voor v.v. Bavel halen!
    Voor meer informatie, check de website www.clubactie.nl, of neem contact op met een van de coördinatoren van de Grote Clubactie dat kan ook via vrijwilligers@vvbavel.nl.

Veel succes met de verkoop. Jouw inzet is GOUD waard!