• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • De Grote Clubactie is weer van start!

  20 sep 2023
  |
  • 0
 • Vanaf 23 september mag de jeugd (t/m JO13) de straat weer op, om op zoek te gaan naar sponsoren voor onze club. Via deze weg willen wij de werkwijze voor dit jaar toelichten.

   

  Papieren boekjes

   Alle jeugdelftallen tot en met de JO11 krijgen papieren boekjes. Deze mogen ingevuld ingeleverd worden tot 31 oktober. Hiervoor staat een inlever box in de bestuurskamer op de club. De bestuurskamer is op iedere zaterdag en zondag geopend. Voor de elftallen van de JO12 en JO13 werkt het iets anders. Zij kunnen alleen loten verkopen via de online module. Zij ontvangen binnenkort allemaal een e-mail met de complete uitleg. Ook bij de lagere jeugdelftallen is het mogelijk om online loten te verkopen. Hiervoor staat er in ieder boekje een sticker met een QR-code. Deze code kan gescand worden door degene die een lot wil kopen.

   

  Prijzen

  Voor de enthousiaste verkopers onder ons, is er natuurlijk ook altijd wat te winnen bij de Grote Clubactie. Het best verkopende kind krijgt namelijk een waardebon van Intersport. Het best verkopende team mag met z’n allen naar een avondje NAC!

   

  Superloten

  Ook voor onze overige leden is het mogelijk om een steentje bij te dragen. Voor jeugdteams boven JO13 en voor de seniorenteams is het dit jaar weer mogelijk om superloten te kopen. Deze loten kosten €150. Wie hiervoor interesse heeft kan een e-mail sturen naar vrijwilligers@vvbavel.nl of kan deze kopen via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/vv-bavel/270470. De verkochte superloten worden in de kantine opgehangen. Uiteraard vermelden we deze teams met een foto op onze social media.

   

  Opbrengst

  De opbrengst van de Grote Clubactie gaat naar het voetbalkamp. Er worden daarnaast ook nieuwe materialen voor de jeugd van de opbrengst gekocht.

   

  Sportieve groet van de vrijwilligerscommissie