• De Grote Clubactie - alles over deze speciale editie - interview met Ronald Koszczol

18 sep 2020
  • Morgen, zaterdag 19 september, start de Grote Clubactie. Ronald Koszczol vertelt alles over deze speciale editie.

Ronald, wil je je eerst even voorstellen aan de leden die jou nog niet zo goed kennen?
    Ik ben als vrijwilliger betrokken geraakt bij v.v. Bavel nadat een van mijn kinderen Pupil van de Week was. We hadden een hele leuke middag bij Bavel en het leek mij ook hartstikke leuk om vrijwilligerswerk bij v.v. Bavel te doen. Ik heb contact gezocht met de commissie Vrijwilligers, Sportiviteit en Respect en zo ben ik binnengerold. Training geven kan ik niet, maar organiseren en zaken voor elkaar krijgen vind ik des te leuker om te doen. Ik ben tevreden als mensen het naar hun zin hebben als wij iets georganiseerd hebben. Ondertussen ben ik voorzitter van de commissie Vrijwilligers, Sportiviteit en Respect, commissielid van de sponsorcommissie en op dit moment organiseren we de Grote Clubactie.

Inderdaad, de Grote Clubactie begint. Wat gaat er gebeuren?
    De jongste jeugd gaat loten verkopen. Ik hoop dat we ondanks corona op een veilige manier een mooi resultaat voor v.v. Bavel kunnen behalen. We willen de kinderen niet langs de deuren laten gaan, maar gelukkig is er een mooi alternatief met de online verkoop. Ieder lid heeft zijn eigen QR code en kan die delen met vrienden en familie en zo toch loten verkopen. Met de opbrengst willen we de jeugd iets leuks teruggeven.

Wat gaat er met de opbrengst gebeuren?
    We willen een oproep doen aan alle leden om ideeën te delen. Vorig jaar hebben we van de opbrengst een tafelvoetbaltafel aangeschaft en we wilden Voetbalcity organiseren, een dag met allerlei verschillende voetbalspelletjes. In verband met alle beperkingen die op het sportpark gelden vanwege het coronavirus hebben we dat nog niet kunnen doen, maar dat houden de kinderen nog tegoed.

Wanneer is er Grote Clubactie een succes?
    Ik hoop dat het net zo zal leven als vorig jaar. We laten minder teams verkopen via de traditionele boekjes met loten. De oudere jeugdteams laten we niet op deze manier verkopen in verband met de coronamaatregelen, maar desondanks hoop ik op een mooi resultaat. Iedereen kan zijn steentje bijdragen, jeugdleden, oudere spelers, sponsors, ouders, vrijwilligers. Dat kan dus door het delen van de persoonlijke QR codes maar ook door de aanschaf van Superloten door de teams of door sponsoren. Help de club door loten te kopen en door de jeugdleden te enthousiasmeren!

Heb je nog een boodschap aan de (ver)kopers?
    Samen maken we de club en samen maken we deze actie tot een groot succes. Heb je goede ervaringen of ideeën? Deel die dan met je teamgenoten en met ons zodat we op een veilige en leuke manier zo veel mogelijk loten kunnen verkopen.
    Ideeën delen kan via vrijwilligers@vvbavel.nl