• Daan Klomp (NAC Breda) verzorgt selectietraining JO13-1

25 feb 2019
  • De trainers van JO13-1 (Liam Geerts en Job Bedert) zijn altijd op zoek naar inspiratie en effectieve manieren om de jongens van hun team te motiveren. Ze zijn dit jaar al gaan lasergamen en hebben in de winterstop een teamuitje georganiseerd naar Borussia Dortmund.

Deze week staat een nieuwe uitdaging gepland! NAC Breda verdediger Daan Klomp is door de trainers benaderd en bereid gevonden om op dinsdag 26 februari vanaf 18:00 uur eenmalig de training van JO13-1 te verzorgen.

Daan Klomp speelde in de jeugd van VV Bevelanders, JVOZ en NAC Breda. In 2017 sloot hij aan bij de eerste selectie van NAC Breda, waar hij enkele wedstrijden op de bank zat. Vanaf eind augustus 2017 is Klomp op huurbasis actief bij FC Oss. Hier debuteerde hij in het betaald voetbal op 8 september 2017, in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Hij speelde slechts vijf wedstrijden voor FC Oss, en halverwege het seizoen keerde hij terug bij NAC. Inmiddels heeft hij alweer 8 wedstrijden in de Eredivisie voor NAC gespeeld.

Het zit er op, wat een leuke ervaring voor de jongens.

GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO'S NOG: