• Coronamaatregelen - update 30-8-'21

29 mrt 2021
  • Covid-maatregelen

De competities staan weer voor de deur. Wij zijn blij dat er gevoetbald kan worden. Wedstrijden zijn voor iedereen toegestaan en publiek is bij amateurwedstrijden en -trainingen welkom, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en met vaste zitplaatsen. Zoals iedereen weet is er één heel belangrijke regel, houd 1,5 meter afstand. Wij verzoeken iedereen vriendelijk, maar wel nadrukkelijk om zelf goed op deze 1,5 meter maatregel te letten. Hoe gezellig en en sociaal wenselijk ook; ga niet schouder aan schouder of in groepjes langs de lijn staan. Schroom niet en spreek elkaar aan als dat nodig is. Wij gaan uit van individuele verantwoordelijkheid. Wij wensen iedereen veel plezier op het veld en langs de lijn!

De basisregels blijven onverminderd van kracht:

• Heb je klachten, dan blijf je thuis en laat je je testen.
    • Houd minimaal 1,5 meter afstand.
    • Was regelmatig je handen; in ieder geval voor je thuis weggaat en als je weer thuiskomt.

Kleedkamers

• De kleedkamers zijn open. Spelers/begeleiders vanaf 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden. Wij adviseren daarom om de beurt gebruik te maken van de kleedkamers.

Kantine

• De kantine is open. In de kantine kan aan de bar besteld worden, tijdens het nuttigen van drinken/eten zijn zitplaatsen verplicht zodat 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Fysio

• Tot nader bericht komt het inloopspreekuur te vervallen.

Trainingen

• Trainingen voor alle jeugd en senioren gaan door volgens het reguliere trainingsschema
    • Voor spelers vanaf 18 jaar geldt dat ze in teamverband mogen sporten zonder de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Voor en na de trainingen en wedstrijden moet er wel 1,5 meter afstand gehouden worden.

Toegang sportpark de Roosberg

• Ons complex is tot nader order enkel toegankelijk voor trainingen en wedstrijden.
    • Het is helaas nog niet toegestaan buiten deze tijden om vrij te voetballen binnen ons complex. Houdt hier s.v.p. rekening mee!
    • Kom zoveel mogelijk op de fiets.

Houd tevens goed onze website en FB/Insta pagina’s in de gaten, waarop we telkens de nieuwe richtlijnen zullen bijwerken. Neem bij vragen en/of onduidelijkheden contact op via onderstaande button of via je trainer of coach.

Samen maken we de club en alleen samen krijgen we corona onder controle.

• Vragen over de Covid-19 maatregelen, stel ze hier!