• Coronamaatregelen - update 25-6-'21

29 mrt 2021
  • Covid-maatregelen

Vanaf 26 juni is publiek weer toegestaan. Zoals iedereen weet is er slechts één regel, houdt onderling 1,5 meter afstand. Wij verzoeken iedereen vriendelijk, maar wel nadrukkelijk om zelf goed op deze 1,5 meter maatregel te letten. Hoe gezellig en en sociaal wenselijk ook; ga niet schouder aan schouder of in groepjes langs de lijn staan. Schroom niet en spreek elkaar aan als dat nodig is. Wij gaan uit van individuele verantwoordelijkheid. Laten we vooral blij zijn dat het weer mag! Wij wensen iedereen veel plezier op het veld en langs de lijn!

De basisregels blijven onverminderd van kracht:

• Heb je klachten, dan blijf je thuis en laat je testen.
    • Houd minimaal 1,5 meter afstand.
    • Was regelmatig je handen; in ieder geval voor je thuis weggaat en als je weer thuiskomt.

Aangescherpte regels voor Sportpark de Roosberg

• Van het toilet bij de kleedkamers mag wel gebruik gemaakt worden.
    • Tijdens trainingen blijven de toegangspoorten gesloten.
    • Neem zelf een waterbidon of een energiereep o.i.d. voor jezelf mee.

Kantine

• Met ingang van 5 juni 2021 is een uitgiftepunt is geopend aan de terraszijde, de kantine blijft gesloten.
    • Gebruikmaken van het terras is alleen zittend toegestaan.

Fysio

• Tot nader bericht komt het inloopspreekuur te vervallen.

Trainingen

• Trainingen voor alle jeugd en senioren gaan door volgens het reguliere trainingsschema
    • Voor spelers boven de 18 jaar geldt dat ze in teamverband (max. 50 pers.) mogen sporten zonder de 1,5m. in acht te nemen en onderlinge wedstrijden binnen de club  te spelen. Uiteraard conform de corona-regels en mits vooraf afgestemd via mail overigesenioren@vvbavel.nl ivm de accomodatieplanning.
    • Tijdens trainingen blijven de poorten gesloten.
    • Breng je kinderen naar de voetbal en haal je ze weer op, blijf dan niet onnodig op het sportcomplex en kom maximaal tien minuten van tevoren om ze op te halen.

Toegang sportpark de Roosberg

• Ons complex is tot nader order enkel toegankelijk voor trainingen en wedstrijden.
    • Het is helaas nog niet toegestaan buiten deze tijden om vrij te voetballen binnen ons complex. Houdt hier s.v.p. rekening mee!
    • Kom zoveel mogelijk op de fiets.

Houd tevens goed onze website en FB/Insta pagina’s in de gaten, waarop we telkens de nieuwe richtlijnen zullen bijwerken. Neem bij vragen en/of onduidelijkheden contact op via onderstaande button of via je trainer of coach.

Samen maken we de club en alleen samen krijgen we corona onder controle.

• Vragen over de Covid-19 maatregelen, stel ze hier!