WEBSHOP

• Commissie vrouwen- en meidenvoetbal

Sinds 1970 zijn er vrouwenteams actief bij v.v. Bavel! Vrouwen en meiden tellen dus al meer dan 50 jaar mee bij onze club. Met de oprichting van de commissie vrouwen- en meidenvoetbal, vijf jaar geleden, willen wij hier als vereniging nog meer focus en ondersteuning aan bieden. Daarnaast neemt  de voorzitter van de commissie zitting in het bestuur van v.v. Bavel, als bestuurslid vrouwen- en meidenvoetbal.

De commissie bestaat uit:

Hans van Nijnatten

"Ik ben trotse voorzitter van de commissie vrouwen- en meidenvoetbal en tevens bestuurslid. Wij steken tweewekelijks de hoofden bij elkaar en werken dan vanuit ons ontwikkelplan aan verschillende items. Dit ontwikkelplan is tot stand gekomen in samenwerking met de KNVB en enkele enthousiaste leden/leid(st)ers. Het is hartstikke leuk om samen met enthousiaste commissieleden en voetbalsters te werken aan het verder ontwikkelen van vrouwen- en meidenvoetbal, waar we naast prestaties vooral ook ontzettend veel lol beleven!"

"Vrouwenvoetbal heeft mijn aandacht vanaf het moment dat ik zelf nog voetbalde en het enig voetballende meisje van die club zowel zaterdag als zondag met de bal aan haar voet langs de velden liep. Wat vond ik haar stoer! Vele jaren daarna zijn twee van mijn dochters bij v.v. Bavel gaan voetballen, waarbij ik afwisselend de rol van trainer en leider heb ingevuld. Nu train ik met heel veel plezier Bavel VR4."

Rens Bogers

"Inmiddels ben ik bijna vijftien jaar actief bij de vrouwen van v.v. Bavel. Op mijn 17e startte ik als trainer/coach van het derde elftal. Het was toen voor het eerst dat v.v. Bavel drie vrouwenteams in competitie bracht. Ik de loop der jaren ben ik van alle teams wel trainer geweest. Na vijf seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest van Bavel VR1, ben ik nu bezig aan mijn vierde seizoen bij het tweede elftal. Ik vind het mooi om speelsters te zien doorgroeien. De intrinsieke motivatie en drive van speelsters, daar kan ik echt van genieten."

"Naast het trainerschap houd ik me bezig met het verder ontwikkelen van de organisatie van de vrouwen- en meidenafdeling. De komst van de commissie vrouwen- en meidenvoetbal is voor de club een belangrijke stap geweest. Hierdoor krijgen alle voetballende vrouwen en meiden de aandacht die ze verdienen. Ook kunnen we zo zorgen voor de randvoorwaarden die nodig zijn voor vrouwenvoetbal op hoog niveau."

Ton Bogers

"Al tientallen jaren ben ik actief als trainer/coach bij de vrouwen van v.v. Bavel. Ik heb dus ruime ervaring in het vrouwenvoetbal en heb de groei van de afdeling meegemaakt. Momenteel ben ik bij de vrouwenselectie actief als trainer/coach."

"Binnen de commissie vrouwen- en meidenvoetbal richt ik me specifiek op de interne scouting en ondersteuning van het technisch kader. Doorstroom van eigen jeugd is altijd van groot belang geweest voor onze vrouwenafdeling, en nog steeds. Het is daarom belangrijk om goed in beeld te hebben welke speelsters er in onze jeugd rondlopen."