• Commissie vrouwen- en meidenvoetbal

Sinds 1970 zijn er vrouwenteams actief bij v.v. Bavel! Vrouwen en meiden tellen dus al meer dan 50 jaar mee bij onze club. Met de oprichting van de commissie vrouwen- en meidenvoetbal, vijf jaar geleden, willen wij hier als vereniging nog meer focus en ondersteuning aan bieden. Daarnaast neemt  de voorzitter van de commissie zitting in het bestuur van v.v. Bavel, als bestuurslid vrouwen- en meidenvoetbal.

De commissie bestaat uit:

Rens Bogers

"Inmiddels ben ik bijna vijftien jaar actief bij de vrouwen van v.v. Bavel. Op mijn 17e startte ik als trainer/coach van het derde elftal. Het was toen voor het eerst dat v.v. Bavel drie vrouwenteams in competitie bracht. Ik de loop der jaren ben ik van alle teams wel trainer geweest. Na vijf seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest van Bavel VR1, ben ik nu bezig aan mijn vierde seizoen bij het tweede elftal. Ik vind het mooi om speelsters te zien doorgroeien. De intrinsieke motivatie en drive van speelsters, daar kan ik echt van genieten."

"Naast het trainerschap houd ik me bezig met het verder ontwikkelen van de organisatie van de vrouwen- en meidenafdeling. De komst van de commissie vrouwen- en meidenvoetbal is voor de club een belangrijke stap geweest. Hierdoor krijgen alle voetballende vrouwen en meiden de aandacht die ze verdienen. Ook kunnen we zo zorgen voor de randvoorwaarden die nodig zijn voor vrouwenvoetbal op hoog niveau."

Ton Bogers

"Al tientallen jaren ben ik actief als trainer/coach bij de vrouwen van v.v. Bavel. Ik heb dus ruime ervaring in het vrouwenvoetbal en heb de groei van de afdeling meegemaakt. Momenteel ben ik bij de vrouwenselectie actief als trainer/coach."

"Binnen de commissie vrouwen- en meidenvoetbal richt ik me specifiek op de interne scouting en ondersteuning van het technisch kader. Doorstroom van eigen jeugd is altijd van groot belang geweest voor onze vrouwenafdeling, en nog steeds. Het is daarom belangrijk om goed in beeld te hebben welke speelsters er in onze jeugd rondlopen."

Astrid Wagener

Zo'n 25 jaar geleden startte ik als c-meisje bij v.v.Bavel. Na jarenlang in het eerste elftal te hebben gespeeld, ben ik inmiddels 'gepromoveerd' naar het 30+ team én heb ik de rol van voorzitter van de commissie vrouwen- en meidenvoetbal op me genomen. De ontwikkelingen die het vrouwenvoetbal en mijn club v.v. Bavel in het bijzonder hebben meegemaakt, heb ik dus van dichtbij ervaren.

Als (jeugd)speler heb je vaak niet door wat er achter de schermen gebeurt, maar natuurlijk staat er een team vrijwilligers dat ervoor zorgt dat de spelers elke week met plezier op een uitdagend niveau kunnen voetballen. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Enerzijds op het veld als leider en vlagger, maar daarnaast ook op bestuurlijk vlak. Als voorzitter van de commissie meiden- en vrouwenvoetbal neem ik plaats in het bestuur van v.v. Bavel en vind ik het hartstikke leuk om samen met de spelers en enthousiaste commissieleden te werken aan het verder ontwikkelen van vrouwen- en meidenvoetbal, waar we naast prestaties vooral ook ontzettend veel lol beleven!