• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Bouwbedrijf Maas-Jacobs Groep draagt graag steentje bij aan v.v. Bavel

  15 mrt 2023
  |
  • 0
 • Bouwbedrijf Maas-Jacobs Groep draagt graag steentje bij aan v.v. Bavel: 'Grote waarde voor leefbaarheid van het dorp'

  Ziet u in de regio West-Brabant een nieuw bouwproject verrijzen? Dan kan het zomaar een kolfje naar de hand van bouwbedrijf Maas-Jacobs Groep uit Zundert zijn. Het bedrijf is sinds een aantal maanden ook trotse sponsor van v.v. Bavel. 

  In vijf vragen legt algemeen directeur Frans Hennekam alles uit over het bedrijf en de sponsorrelatie met onze club.

  Waar staat het bedrijf Maas-Jacobs voor?

  Maas-Jacobs is een regionale ontwikkelende bouwer en tevens producent van kunststof kozijnen. Wij ontwikkelen met name woningbouw in West-Brabant. We zijn gevestigd in Zundert en werkgever van ongeveer 200 betrokken medewerkers. We staan voor kwaliteit, gaan in ons vaste werkgebied voor de hoogste klanttevredenheid en zijn ook trots op het feit dat we ons in 2022 als derde beste bouwer van Nederland mochten noemen bij de middelgrote woningbouwers.

  Waarmee en waardoor onderscheid Maas-Jacobs zich van andere bedrijven?

  Buiten de vele mooie woningbouwprojecten die we gerealiseerd hebben zijn we nog steeds erg trots op onze pareltjes. Denk hierbij aan de Bredase herontwikkelingen van ’t Sas, de Gasthuyspoort, Foodhall Breda en Houtmarkt Breda. Deze projecten zijn grote uitdagingen voor onze organisatie, maar leveren uiteindelijk projecten op die iets toevoegen aan de aantrekkelijkheid van de stad.

  Wat heeft het bedrijf met sport en specifiek met het amateurvoetbal?

  Sport en zeker voetbal geven veel mensen ontspanning en samenzijn. We zien dit ook bij de Moerse Boys uit, waar we al jarenlang hoofdsponsor zijn. Het mooie aan de amateursport is dat de vele vrijwilligers zich wegcijferen voor club, voor het vertier van de lokale gemeenschap. Als we dat met een financiële bijdrage dit mede mogelijk kunnen maken, dan vinden we dit van grote waarde.

  Waarom sponsort het bedrijf een club als v.v. Bavel?

  V.V. Bavel is een club van het dorp. Plezier voor jong en oud, een club gedragen door vrijwilligers. De verbinding die bij een club als v.v. Bavel ontstaat, is van groot belang voor de leefbaarheid van het dorp. Dit ondersteunen we graag.

  Wat moet onze leden weten als ze de naam van Maas-Jacobs zien?

  Zie het als familiebedrijf met mooie projecten, een aantrekkelijke werkgever en opleider in de bouwbranche. 

  Neem voor meer informatie eens een kijkje op social media of website van Maas-Jacobs: https://maasjacobs.nl/

  Als onderdeel van de sponsorovereenkomst met Maas-Jacobs, zijn ook onze scheidsrechters bij de jeugd en senioren in het nieuw gestoken. 

  Jeroen Theunis