• Bomvol weekend met alleen maar hoogtepunten

25 mrt 2019
  • Wie de evenementenkalender van v.v. Bavel goed bekijkt, zal als snel concluderen dat er voor ieder wat wils te beleven is. Het weekend van 22, 23 en 24 maart 2019 gaat de boeken in als een prachtig weekend met alleen maar hoogtepunten.

Op vrijdagavond 22 maart stond de kantine van onze club in het teken van de dartsport. Een keer geen spel met een bal, deze keer mochten er pijltjes geworpen worden. Bij de een wat meer fanatisme en kunde dan bij de ander maar dat gegeven heeft de pret nooit gedrukt. De gezelligheid voerde de boventoon, iedereen had het naar zijn of haar zin. Tot in de late uurtjes werd er gedart, gepraat, gedanst maar bovenal de nodige (alcoholische) versnaperingen genuttigd. Het darttoernooi is voor herhaling vatbaar, meer dan twintig dartkoppels zullen dat alleen maar kunnen onderschrijven.

Het darttoernooi eindigde ruim na middernacht, wat betekent dat het voor menig vrijwilliger een korte nachtje zal zijn geweest. Om 8:45 stonden heel wat pupillen alweer tegen elkaar een potje voetbal te spelen. Erelid Hans Schaerlaeckens liep ook al vroeg rond op de club. De welbekende organisator van het voetbalkamp regelt ook al heel wat jaren de jaarlijkse bingoavond bij onze club. De bingoballetjes waren dit jaar weliswaar ingeruild voor een digitale automaat maar de prijzen stonden in grote getalen sierlijk opgesteld. Ondernemend Bavel heeft weer eens laten zien dat v.v. Bavel bij hen hoog in het vaandel staat, wij zijn de sponsoren dan ook zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van de hele mooie prijzen. Het was gezellig druk, iets wat wel past bij het bruisende karakter van onze vereniging.

Alsof er afgelopen weekend nog niet genoeg te beleven viel, mochten de spelers van ons eerste elftal ook weer eens laten zien wat ze waard zijn. De felle lentezon had grote invloed op de gemoedstoestand van vele supporters, een paar honderd bezoekers genoten met volle teugen van de start van de meteorologische lente. De wedstrijd tegen Groen Wit was ook de moeite waard, het was spannend tot de laatste seconden. Mede door de fanatieke steun van onze trouwe fans boekte Bavel 1 een nipte zege (1-0) op de gasten uit het Bredase Princenhage.

De organisatoren van de evenementen, de sponsoren, de vrijwilligers, het barpersoneel en alle bezoekers die dit weekend op sportpark De Roosberg waren verdienen grote complimenten. Dit zijn de weekenden die laten zien waarom onze club zo leeft. Op naar meer.

Samen maken we de club!

Door: Jeroen Theunis