• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

Uitslagen

• Bijzondere wedstrijden tegen NAC Vrouwen & Oud NAC tijdens feestweekend van de v.v. Bavel Superstars

1 mei 2024
  • Tijdens het feestweekend van de Superstars van v.v. Bavel staan ook twee mooie en bijzondere vriendschappelijke wedstrijden gepland. Op zondag 30 juni neemt ons eerste vrouwenteam het in een oefenwedstrijd op tegen het nieuwe vrouwenteam van NAC. De aftrap is om 12.30 uur op ons eigen sportpark De Roosberg.

Later die middag spelen de Superstars ook nog een oefenpotje tegen Oud NAC. Op zaterdag 29 juni vindt het grote toernooi plaats.

Op dinsdag 9 juli staat, zoals bekend, de oefenwedstrijd van Bavel 1 tegen NAC op het programma. Aanvang om 19.00 uur en meer informatie volgt snel.