WEBSHOP

• Eindsprint Grote Clubactie 2019

22 nov 2019
  • De Grote Clubactie 2019 eindigt binnenkort.

Op dit moment hebben we SAMEN al meer dan € 4.000,- opgehaald voor v.v. Bavel!

De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan de jeugdafdeling van v.v. Bavel.

Hoe mooi zou het zijn als we allemaal onze boekjes met verkochte loten op tijd hebben ingeleverd?! Dus heb jij je boekje nog niet ingeleverd, doe dat dan snel (uiterlijk zondag 24 november 2019) bij één van de volgende inleverpunten:

·       In de kantine van v.v. Bavel. Bij de bar staat een doos van de Grote Clubactie waar de boekjes in gedaan kunnen worden;

·       Via de brievenbus van de volgende personen:

o       Ad van Gils: Grote Dries 25 in Bavel;

o       David Sulman: Valkenlaar 79 in Bavel (Nieuw Wolfslaar);

o       Ronald Koszczol: Gravin van Stauffenstraat 25 in Bavel (Nieuw Wolfslaar).

Succes met de laatste loodjes en vergeet vooral niet op tijd jullie boekjes in te leveren.

Mocht er nog interesse zijn in de aankoop van een Superlot, dan kan dit via vrijwilligers@vvbavel.nl.

Vriendelijke groeten van de Commissie van de Grote Clubactie 2019.