• BAVEL VR3 DEELT DE PUNTEN MET BLAUW WIT '81

25 feb 2019
  • In De Moer, op bezoek bij Blauw Wit '81, wilde Bavel VR3 de goede wedstrijd van vorige week een vervolg geven. Helaas lukte het de groen-witten niet om hetzelfde niveau te halen. Toch nam de Bavelse ploeg uiteindelijk een puntje mee.

De thuisploeg trok fel van leer en zette Bavel in het eerste kwartier behoorlijk onder druk. Het werd ook enkele malen dreigend, maar de schoten van Blauw Wit '81 misten zuiverheid om keepster Joëlle de Rover te passeren. Na de openingsfase hielden beide teams elkaar in evenwicht, waarbij zeker niet het allerbeste spel naar boven kwam. Een logische 0-0 ruststand was het gevolg.

Bavel kwam in het eerste deel na rust beter voor de dag. Dit leidde ook tot de 0-1. Nadat Neele Hermans een diepe pass blokte, kon Mandy Beenackers er met de bal vandoor. Zij benutte het buitenkansje en bracht haar ploeg daarmee op voorsprong. Voor Blauw Wit '81 was deze tegentreffer blijkbaar het teken om er een schepje bovenop te doen. Ruim vijf minuten later resulteerde dit ook in de gelijkmaker. Wat volgde was een spannend maar voetballend matig laatste half uur, waarin beide teams kans maakten op de drie punten. Een treffer viel er echter niet meer, mede dankzij een aantal goede ingrepen van Joëlle de Rover.

Door de 1-1 eindstand komt zowel Bavel als Blauw Wit '81 op 10 punten na 13 gespeelde duels. Daarmee is de afstand tot hekkensluiter Unitas'30 uitgebreid naar 5 punten. Na carnaval is uitgerekend die ploeg de tegenstander. Een belangrijk duel dus!

Jos Hermans maakte weer wedstrijdfoto's: https://bit.ly/2Td8wiH