WEBSHOP

• BAVEL START DEFINITIEF MET MO17 SELECTIETEAM!

1 mei 2020
  • De kogel is door de kerk: in het seizoen 2020/2021 gaat v.v. Bavel van start met een MO17 selectieteam. Rens Bogers is erg blij met de komst van het team en vertelt er meer over.

"Binnen v.v. Bavel wilden we al langere tijd stappen zetten in de opleiding van talentvolle jeugdspeelsters. Het is dan ook fantastisch nieuws dat we in het nieuwe seizoen van start gaan met dit meidenselectieteam. We leiden speelsters op tot het voor hen hoogst haalbare niveau. En ze hebben een perfecte doorstroom naar de vrouwenselectie, die uit drie teams bestaat. Het nieuwe MO17 selectieteam is echt een toevoeging aan de sterke organisatie die er binnen onze club al staat."

Afgelopen seizoen zijn voor het team inlooptrainingen gehouden, waar speelsters van binnen en buiten de club aan deelnamen. "Uit deze trainingen is dit team tot stand gekomen", vertelt Rens. "Daar is door verschillende mensen hard aan gewerkt. Het is dan ook niet zomaar een MO17 team. Deze groep speelsters heeft heel veel drive om het beste uit hun talent te halen. Als trainer krijg je daar enorm veel energie van. We gaan er met de speelsters en begeleiding een leerzaam en geweldig leuk seizoen van maken!"

Het team gaat in 2020/2021 instromen in de MO17 hoofdklasse, een uitdagend niveau. Rens: "Om beter te worden, heb je niet alleen goede trainingen, maar ook de juiste weerstand nodig. En naast de competitie gaan we met het team veel oefenwedstrijden spelen, ook tegen jongensteams. We kunnen niet wachten tot we mogen starten!"

- - - - - - - - - -

Wil jij in het nieuwe seizoen ook deel uitmaken van onze selectie? Neem dan contact op met:

Rens Bogers
    meidenenvrouwenvoetbal@vvbavel.nl