WEBSHOP

• Bavel moet onverwacht op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

15 jun 2019
  • Afgelopen week werd v.v. Bavel verrast door de huidige hoofdtrainer Osman Erbas. Hij heeft aangegeven dat hij het gesprek wilde aangaan met derdedivisionist V.V. Dongen. Die club is momenteel trainer loos omdat Ruud Kaiser onlangs zijn biezen moest pakken. Aangezien Erbas in januari voor nog een seizoen had bijgetekend bij v.v. Bavel kwam dit nieuws, bij de dorpsclub, als een onaangename verrassing binnen. Voor Erbas, met een mooi verleden bij V.V. Dongen (tien jaar als eerste elftalspeler en drie jaar als assistent-trainer), is dit een droomkans; van derdeklasser naar 3e divisionist. Momenteel is de oefenmeester in een vergevorderd stadium met V.V. Dongen. Gezien het meer dan ongelukkige tijdstip voor v.v. Bavel heeft Erbas zijn contract al laten ontbinden. De club kan zodoende meteen actie ondernemen met het zoeken van een nieuwe trainer.

v.v. Bavel laat via Paul Adriaansen (m.i.v. het komend seizoen de nieuwe technische coördinator) en Ray van den Berg (afgelopen vijf seizoenen de technische coördinator) weten: "Het wordt een hels karwei om binnen drie weken een nieuwe trainer aan te stellen die goed past bij v.v. Bavel. De meeste kandidaten zijn nu natuurlijk al lang onder de pannen. Wat dat betreft heeft V.V. Dongen hun probleem nu op ons bordje gelegd. Anderzijds vonden wij niet dat we Osman deze kans mochten onthouden".

Geïnteresseerde kandidaten voor de nu ontstane trainersvacature kunnen t/m zaterdag 22-6 schriftelijk hun sollicitatie sturen naar voorzitter@vvbavel.nl t.a.v. Paul Adriaansen.