• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • Ad van Gils: een gouden hart voor V.V. Bavel

  7 dec 2023
  |
  • 0
 • In 1993 begon het avontuur voor Ad van Gils bij de voetbalclub uit Bavel toen zijn zoon op 10-jarige leeftijd begon met voetballen. Een verhaal van toewijding, plezier en een onverbrekelijke band met de club. Ad, nu vrijwilliger en scheidsrechters coördinator bij VV Bavel.

  Ad van Gils (69), een bekend gezicht bij V.V. Bavel, heeft zijn liefde voor de club laten groeien van jeugdleider tot scheidsrechters coördinator. Zijn verhaal begint met de eenvoudige vreugde van het aanmoedigen van zijn zoon op het veld, maar het ontwikkelde zich snel tot een levenslange betrokkenheid bij het wel en wee van V.V. Bavel.

  “Na mijn tijd als jeugdleider en leider van Bavel 1 kon ik de club niet loslaten. Ik ben er trots op dat ik nu verschillende vrijwilligerstaken vervul, zelfs al spelen mijn eigen kinderen niet meer bij Bavel. Mijn motivatie haal ik uit het plezier dat ik samen met de club aan de kinderen kan geven en de dankbaarheid zie van deze kinderen. Het mooiste is dat er nu kinderen bij mij komen trainen van kerels waar ik vroeger zelf jeugdleider van ben geweest,” zegt hij met een glimlach.

  Lees hier verder