WEBSHOP

15 nov 2019
  • BN De Stem - 15-11-2019

De Roosberg

Voorafgaande aan de raadsvergadering hadden de gebruikers van De Roosberg in Bavel (onder wie de manege, de tennis- en de voetbalclub) ansichtkaarten uitgedeeld waarmee aandacht werd gevraagd voor de veiligheid bij het sportpark. Het is daar erg druk met verkeer, terwijl er maar één smalle toegangsweg is.

Twee jaar geleden wezen dorpsraad en verenigingen daar al op in een sessie met gemeenteraad. Dat leidde tot een onderzoek van de gemeente, waar uitkwam dat een extra ontsluitingsweg de oplossing zou zijn. Voor die oplossing - die zo’n 5 ton kost - is tot op heden echter geen geld uitgetrokken door het college. Het CDA kwam met een motie om de verkeer- en parkeerproblematiek bij De Roosberg op te pakken en met ‘een haalbare oplossing te komen’ in 2020 of 2021. De motie kreeg brede steun (alleen GroenLinks stemde tegen.)

Lees het artikel in BN De Stem