• Mededelingen

Belangrijkste Covid-19 maatregelen - update 30 augustus 2021

• Alle teams kunnen trainen en wedstrijden spelen.
    • Publiek wordt toegelaten mits 1,5 meter afstand onderling in acht wordt genomen.
    • De kantine is open. In de kantine kan aan de bar besteld worden, tijdens het nuttigen van drinken/eten zijn zitplaatsen verplicht.
    • De kleedkamers en toiletten zijn geopend, spelers/begeleiders vanaf 18 jaar moeten ook in de kleedkamer 1,5 meter afstand houden.
    • Tijdens het sporten (trainingen en wedstrijden) hoeft er geen afstand gehouden te worden, voor en na het sporten moeten personen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houden.
    • Ons complex is tot nader order enkel toegankelijk voor trainingen en wedstrijden. Vrij voetballen is helaas nog niet toegestaan.
    • Kijk hieronder bij maatregelen Covid-19 voor een compleet overzicht van de maatregelen.

Wij wensen iedereen veel plezier op het veld en langs de lijn!
  • vrienden van v.v. Bavel
  • Programma & uitslagen selectieteams
  • Programma mannenselectie
    ThuisUitAanvangstijd