• Mededelingen

Werkzaamheden B-veld - aanpassingen trainingsschema

Maandag 7 december start Strago met de werkzaamheden op het B-veld. Maandag 7 december en dinsdag 8 december is het B-veld daarom niet beschikbaar voor trainingen. Indien het weer het toelaat zullen de trainingen die op het B-veld gepland zijn verplaatst worden naar het E-veld. Als de weersomstandigheden en de conditie van het veld dit niet toelaten komen de trainingen op het B-veld op deze dagen te vervallen. Houdt hiervoor de website in de gaten.

De werkzaamheden zijn noodzakelijk om de verlichting op het B-veld te kunnen vervangen. Woensdag 9 december starten ze met de werkzaamheden op de oefenhoek.

Belangrijkste Covid-19 maatregelen

• Alle wedstrijden zijn tot nader order opgeschort.
    • Trainingen voor alle jeugd gaan door volgens trainingsschema.
    • Trainingen voor senioren in groepjes van maximaal 4 personen op minimaal 1,5 meter afstand, nadat het plan goedgekeurd is.
    • Tijdens trainingen blijven de poorten gesloten.
    • Kantine per direct tot nader order gesloten.
    • De kleedkamers zijn tot nader order gesloten! Dit betekent dus in sportkleding naar het sportpark komen en na het sporten thuis douchen/verkleden.
    • Fysio spreekuur komt voorlopig te vervallen.
    • Ons complex is tot nader order enkel toegankelijk voor trainingen. Vrij voetballen is helaas nog niet toegestaan.
  • vrienden van v.v. Bavel
  • Selectie programma en uitslagen