• Welkom bij v.v. Bavel Sportpark de Roosberg

  Programma

  Uitslagen

 • 2 Vacatures bestuurslid Voetbalzaken: Senioren & Jeugd

  23 mei 2024
  |
  • 0
 • Tijdens de ALV van het seizoen 2021- 2022 op 03 februari 2023 is het nieuwe organogram van v.v. Bavel gepresenteerd waarin het bestuur bestaat uit vijf bestuursleden met daaronder de commissies die meer budget en verantwoordelijkheid krijgen om hun taken uit te voeren. Communicatie, Vrijwilligers, Sportiviteit en Respect (VS&R) en Evenementen zijn van het bestuur naar een zelfstandige commissie onder verantwoordelijkheid van een bestuurslid gegaan.

  Op dit moment is er een vacature voor het bestuurslid Voetbalzaken. Het vorige bestuurslid, Roeland Verbeet, heeft de taken de afgelopen periode waargenomen maar gaat stoppen aan het einde van het seizoen 2023-2024. 

  Het bestuur heeft de voorkeur om de bestaande vacature voor het bestuurslid Voetbalzaken te gaan splitsen in een bestuurslid Voetbalzaken Jeugd en een bestuurslid Voetbalzaken Senioren. Vooruitlopend op een besluit hierover tijdens de komende ALV van het seizoen 2023-2024 door de leden van v.v. Bavel willen wij beide vacatures openstellen zodat geïnteresseerden zich hiervoor kunnen melden bij het bestuur.

  Voor mee informatie hierover of het doorgeven van interesse voor één van deze vacatures kan contact worden opgenomen met Christel Geerts via voorzitter@vvbavel.nl.

  Ga naar vacatures