Porto Fino Fair Play Cup

Vanaf seizoen 2014-’15 is voor de jeugdleden de Porto Fino Fair Play Cup gestart. Deze cup is in het leven geroepen om sportief gedrag bij onze jeugdleden te promoten en te belonen.

Hoe gaat het in zijn werk? Na iedere wedstrijd wordt de tegenstanders gevraagd hoe sportief het team van Bavel zich heeft gedragen. Van de gastheer/-vrouw krijgen zij een formulier uitgereikt waarop zij drie vragen kunnen beantwoorden over het gedrag. De scores worden bijgehouden en gepubliceerd op de website van VV Bavel – daar kan de tussenstand worden ingezien.

Aan het einde van het seizoen komt er één team als winnaar uit de bus. Dat is het team met gemiddeld het hoogste aantal punten (het team moet wel op minimaal de helft van de thuiswedstrijden zijn beoordeeld). Dit team wint de wisselbokaal en een etentje bij onze sponsor voor deze cup: Porto Fino.

Porto_Fino_Fair_Play_Cup