Lid worden van VV Bavel? Dat kan! Welkom!

Vanaf 5 jaar kun al je lid worden.

AANMELDEN

Daartoe meld je je aan bij onze ledenadministratie. Dat kan op een aantal manieren:

Graag het ingevulde inleveren op het onderstaand adres.

• Schriftelijk of telefonisch via het onderstaande adres
    Ad van Gorkum
    Nieuwland 15
    4854 BH  Bavel
    e-mail: Ledenadministratie

Let op

• Nieuwe leden vanaf 10 jaar moeten bij aanmelding een recente pasfoto (niet digitaal) inleveren.
  • Nieuwe leden vanaf 15 jaar moeten bij aanmelding bovendien een kopie van hun identiteitsbewijs inleveren.
  • Nieuwe leden die niet gaan spelen (trainers, coaches enz.), moeten alleen een (digitale) kopie van hun identiteitsbewijs inleveren.

Spelerspas

Na aanmelding bij de KNVB wordt een uniek relatienummer toegekend door de KNVB, dat binnen alle gelederen van de KNVB blijft gelden voor welke functie ook. Tevens wordt voor de spelende leden (buiten de E- en F-pupillen) een spelerspas aangemaakt, waarvoor een fotoformulier aan de vereniging wordt gezonden. Dit fotoformulier wordt voorzien van de aangeleverde pasfoto en moet altijd als eerste worden ondertekend door de betreffende speler, zodat dit voor aanmaak van de spelerspas kan worden verzonden. Voor spelers jonger dan 15 jaar moet ook een ouder/voogd ondertekenen voordat het fotoformulier wordet opgestuurd. Bij elke bindende wedstrijd is het verplicht om de spelerspas te kunnen tonen. Zonder pas is het niet toegestaan te spelen voor onze vereniging. De spelerspas is en blijft eigendom van VV Bavel.

Afmelden / Overstappen

Afmelden als lid dien je schriftelijk of per e-mail uiterlijk aan het einde van het seizoen door te geven aan onze ledenadministratie. Bij niet-tijdig afmelden als lid van VV Bavel (vóór 1 juni), wordt € 25 aan administratiekosten in rekening gebracht. Dat zijn de kosten die aan de KNVB worden afgedragen voor een spelend lid.

Bij een overstap naar een andere vereniging moet overschrijving cq aanmelding worden aangevraagd bij de nieuwe vereniging.Via het automatische systeem wordt tussen de betrokken verenigingen de procedure afgewerkt. Het overschrijvingsformulier alsmede de spelerspas, zijn hiervoor niet meer nodig. Bij akkoord van de betrokken verenigingen wordt de overschrijving door de KNVB goedgekeurd. Bij twijfel mag er altijd contact op worden genomen met een van de betrokken verenigingen.

LET OP! AANMELDEN BIJ DE NIEUWE VERENIGING BLIJFT EEN VERPLICHTING VAN DE SPELER/SPEELSTER.

Wijzigingen

Voor wijziging van adres, telefoonnummer of e-mailadres graag een bericht sturen naar de ledenadministratie.