Voetbalkamp 2018 een groot succes

Samen uit, samen thuis. Onder dat motto vertrokken afgelopen vrijdagavond alle spelers en begeleiders naar accommodatie ‘De Mussenberg’ in Loon op Zand. Het weer zat ontzettend mee, de zon heeft gedurende het weekend bij tijd en wijle uitbundig geschenen.

Onder het genot van de voorjaarszon werkten de spelers in teams van 5 a 6 spelers wedstrijden in toernooivorm af. Buiten de vele voetbalactiviteiten was er ook tijd voor de nodige ontspanning. Alhoewel… voor veel kinderen staat rust niet in het woordenboek. Er moet en er zal gevoetbald worden, hoe dan ook!

Razen over de stormbaan, concentreren voor de penaltybokaal en uitbundig juichen wanneer jouw team scoort. Al dit soort zaken zorgden voor blije gezichten en moegestreden kinderen.

Wie voetbalkamp zegt, moet in één adem de naam Hans Schaerlaeckens zeggen. Hans is al veertig jaar betrokken bij het voetbalkamp. Eerst acht jaar als leider en al tweeëndertig jaar als de organisator van het jaarlijkse terugkerende voetbalkamp.

Hij verdient dan ook alle lof voor zijn fantastische inzet voor het grootste evenement van onze club.

Spelers, begeleiders en organisatoren: jullie mogen jezelf een dik compliment geven. Het voetbalkamp 2018 gaat de geschiedenisboeken in als een waar succes.

(red. meerdere foto’s van het voetbalkamp worden op korte termijn hier op de site gepubliceerd.)