uw belang, ons doel

Waarom sponsoren?

Sponsoring is voor bedrijven en organisaties een bijzonder sympathiek instrument om marketing- en communicatiestrategieën te ondersteunen. Het stelt u in staat om uw product, dienst en bedrijfsnaam op een dynamische manier aan een groot publiek te presenteren; u bent een belangrijke speler als supporter van uw club of team.

Wij bij VV Bavel beseffen ons dat gezamenlijk belang maar al te goed. Wij hebben u nodig om ons sportief te kunnen blijven ontwikkelen. Om voor jeugd en senioren, man of vrouw, de club te zijn waar zij zich prettig voelen, en in een sociale, betrokken omgeving hun sportieve ambities waar kunnen maken. Samen met bijna 100 sponsors zijn wij ervan overtuigd dat onze vereniging bij uitstek geschikt is voor uw doelstellingen. De voetbalsport in  het  algemeen – en VV Bavel in het bijzonder – mag zich verheugen in een nog steeds groeiende populariteit en toenemend aantal leden en bezoekers.

Waarom VV Bavel?

In de afgelopen tien jaar zijn we 45% gegroeid en zijn nu met bijna 1.000 leden en één van de grootste voetbalverenigingen in de regio Breda!

In totaal maar liefst 54 teams acteren op onze velden. En veel hiervan op hoog niveau: alle jeugdselectie elftallen van 9 tot 13 jaar spelen in de Hoofdklasse, en die van 13 tot 19 jaar komen uit in de Eerste Klasse.

Bij de senioren is Bavel 1 speelt alweer enige jaren Derde Klasse Zondag en onze Vrouwen 1 speelt Eerste Klasse  Zondag Landelijk.

Het vrouwenvoetbal is overigens al sinds de jaren ’70 sterk vertegenwoordigd binnen de vereniging. Wij durven ons dan ook de pioniers van het zuiden te noemen als het gaat om haar ontwikkeling. Met als resultaat dat onze afdeling vrouwenvoetbal één van de grootste van West-Brabant is, zeer sterk groeit en talent aantrekt uit de gehele regio.

Speciale aandacht binnen onze vereniging gaat ook uit naar de mindervaliden, en sinds jaren spelen zij dan ook een stevige sportieve rol binnen VV Bavel.

Maatschappelijk betrokken vereniging

Naast ruimte bieden aan heel veel jongeren zorgt VV Bavel daarnaast dat de ouderen niet worden vergeten. Zo krijgen ook 30+ sporters, mannen en vrouwen, ruimschoots de mogelijkheid om hun sport te beoefenen. Voetballers maar ook anderen bieden wij de ruimte. Zo zijn er trimmers die in de winter in een veilige omgeving hun looptrainingen kunnen houden op ons terrein. Daarnaast faciliteren wij activiteiten in ons clubgebouw op Sportpark de Roosberg voor 60+ ouderen uit onze gemeenschap en daarbuiten. Vrijwel dagelijks dient het clubgebouw als recreatieplaats waar wordt gebiljart, gekaart of men gewoon met elkaar koffie drinkt. Het belang van dat sociale contact onderschrijven wij van harte.

Niet-leden van VV Bavel kunnen eveneens gebruik maken van ons sportcomplex. Zo staat het kunstgrasveld het gehele jaar open voor jeugd uit de omgeving, waardoor zij op een veilige plaats hun spel kunnen beoefenen. En natuurlijk, al eerder genoemd, onze actieve houding ten aanzien van het meisjesvoetbal en de mindervaliden. Tel daar bij op dat wij een speciale commissie Sportiviteit & Respect in het leven hebben geroepen voor normen en waarden op en buiten het veld. Voor problemen die zich voordoen en die ook een breder karakter kunnen hebben, zijn binnen de commissie Sportiviteit & Respect een vertrouwensvrouw en vertrouwensman beschikbaar.

Een extra uiting van het belang dat wij hechten aan correct gedrag, is onze Fair Play Cup. Een heel seizoen lang wordt aan de tegenstanders van onze jeugdteams gevraagd een eenvoudig beoordelingsformulier in te vullen. Het team dat aan het eind van het seizoen als beste uit de bus komt wint de wisseltrofee. Op een speelse manier prikkelen we daarmee correct, sportief gedrag. Gedrag dat op die manier ook buiten het veld op een positieve manier wordt beïnvloed. Om ook op een andere manier voetbal, en tevens het belang van autoriteit, te beleven zijn wij actief met het aanbieden van scheidsrechterscursussen aan jongeren vanaf 15 jaar. Een leerzaam sociaal proces dat zeker haar vruchten zal afwerpen.

Datzelfde geldt voor de ruimte die wij bieden om bij VV Bavel een maatschappelijke stage te doorlopen. Studenten uit alle studiestromingen kunnen zich hiervoor bij de vereniging aanmelden om gezamenlijk de opdracht vorm te geven. Gedurende de stageperiode zal hij of zij hierbij binnen de vereniging worden begeleid.

VV Bavel vormt door deze veelzijdigheid en haar balans tussen gezelligheid en sportieve ambities, voor bedrijven en organisaties een krachtig platform voor relatiemarketing, het uitwisselen van kennis en ervaring en het vergroten van naamsbekendheid. Bavel is immers een groeiende, welvarende gemeenschap, met bovendien veel ondernemingen en ondernemers.

Kortom een zeer interessant speelveld om juist daar resultaten te boeken door uw naamsbekendheid te vergroten!

Uw belang, ons doel

De sponsorcommissie van VV Bavel richt zich op het werven van sponsors om voetbal op hoog niveau te kunnen blijven faciliteren. Onze belangrijkste missie daarbij is dat wij met u als sponsor een actieve relatie onderhouden: u bent voor ons belangrijk. Wij willen graag van u weten wat u van ons verwacht. Wat u wenst om uw doelen te bereiken, daarin denken wij actief met u mee.

U onderneemt, en wij ondernemen samen met u.

Om die reden zijn onze sponsormogelijkheden uitgebalanceerd en flexibel. Voor iedere beurs is er een mogelijkheid om het doel te behalen. Kom een keer langs, praat met ons en u zult zien dat wij er voor u zijn met een scala aan mogelijkheden die uw zakelijke positie versterken en uw kansen te vergroten. Klik hier voor een overzicht.

Contact leggen is eenvoudig via dit formulier.

Met sportieve groet,

Mark Kreukniet